Kfc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

prefer orcind un mic sau cirnat de la o taraba din piata decit un produs KFC sau MCD
    orsice hrana produsa in regim industrial nu este benefica organismului
    daca aveti posibilitatea faceti diferenta dintre un pui cumparat si unul de tara
    iar daca mincati decit fast-food nomentan nu cred ca veti pati nimica , mai nasol o sa fie de copii , la 50 de ani sa va tot plimbe din spital in spital

PS citi dintre voi vati verificat colesterolu?? e decit 4 lei la stat sau 10 lei la particulari ??
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Play thousands of free online games: arcade games, puzzle games, funny games, sports games, shooting games, and more, all without downloading any additional software! Find new free games to play every Thursday at Addicting Games!

Nu este off topic. Jucati jocul si va lamuriti cum este cu fast-food-ul
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by vitriol View Post
        La KFC si McDonald's nu am mai mancat in Romania de foarte mult timp si nici nu cred ca o voi face prea curand. Nu ma mira absolut nimic din povestea de mai sus, doar traim in tara in care traim...
        In Romania nu ai mancat zici, a? Ai incercat afara? Eu am mancat in Viena la KFC si vreau sa zic ca ce e la noi e un adevarat lux... am platit o gramada de bani pentru 3 crispy imbibate in ulei si fara nici un gust... Am mancat si la McDonald`s in Budapesta si mancarea nu era la fel ca la noi... aveau cateva produse pe stock, ca sa zic asa, insa exceptional era locul... nu sunt multe locuri in romania atat de curate... era impecabil tot... Am mancat la fast-foodurile alea pentru ca eram plecat de ceva vreme de acasa si m-a apucat pofta si pe mine...

In legatura cu ce a zis initiatorul acestui topic lucrurile pot fi adevarate... nu tine de manager faptul ca un angajat retard urineaza in vasele de acolo sau ca se joaca fotbal pe hol cu chiflele... se intampla asa pentru ca angajatii nu respecta regulile...

Am 2 prieteni care lucreaza la KFC dintre care unul a ajuns manager acolo si vreau sa zic ca amandoi mananca cot la cot cu mine... Mai ales cand sunt moca...

Ultimul lucru pe care as vrea sa il zic este faptul ca acel ulei care se crede a fi cancerigen nu e nici pe departe asa... este ulei de palmier si este facut pentru uz industrial. Nu devine cancerigen nici dupa 1000 de folosiri si nu se arunca... doar se completeaza... Daca lucrezi la KFC trebuia sa stii acest lucru...
        sigpic

Comment

Poate sa fie uleiul palmierului mamii lui (uleiul sintetic de motor e pe baza de palmier, ca fapt divers) ca procesul chimic si hidrocarburile tot se elibereaza la temperaturi inalte doar ca nu e asa amplu ca la un ulei normal, apoi nu e vorba ca uleiul ar fi cangerigen insa daca ai vazut "Super size me" o sa afli mai multe despre genul asta de "mancare". Fa-ti analizele, apoi mananca o luna numai de la fast foood si apoi fa-ti iar analizele si cantareste-te
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nu-mi aduce aminte de analize... azi am alergat ca sa fac analize pentru ficat... au iesit nasol rau. Am vazut si filmul ala... Eu nu am zis ca sunt sanatoase ci doar am completat cu ceva... In principiu am vrut sa zic ca e normal sa nu se arunce si doar sa se completeze. Eu am acasa si folosesc... asa scrie si pe el... nu se arunca ci doar se completeaza
            sigpic

Comment

Fratilor daca e s-o luam asa n-ar mai trebui sa mancam si sa bem nimic!sucurile nu sunt bune ca au euri si coloranti, apa minerala nu e buna ca faci pietre la rinichi, Mc D. KFC etc nu sunt bune ca urinaza aia in ulei sau mai stiu eu ce, carnea din piete sau de la magazine e veche cum s-a vazut si la televizor, legumele si fructele sunt fara gust si daca ar fi sa ma mai gandesc as mai gasi tot felu de chestii. pai atunci haideti sa ne mutam toti la sat sa crestem animale si sa ii taiem sa le preparam cum vrem noi fara anumite substante in ele. lasati ca nu moare nimeni de la nimic!!!!
              Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Ba se moare, incet dar sigur...explozie de cancer de cativa ani incoace, aparitia obezitatii, colesterol ridicat si multe altele. Se poate manca sanatos daca vrei intradevar asta. Inca mai putem sa alegem mancare naturala spre deosebire de tarile occidentale...acolo e adevarat "masacru"
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

wow! ce se leaga cele din postul ultim al tau cu cele din "semnatura"...
                  O repet...daca ati vedea cum sunt procesate mancarurile din carne si nu numai, de la "magazinuri", va faceti "pascatori" (vegetarieni)
                  Imi aduc aminte de un pps...cu un tip care a uitat un hamburger in haina si l-a revazut dupa un an...era la fel (zice el...miram-as) si de atunci el face colectii de hamburgeri. Cica substantele chimice "intrinsece" tin loc de apret si naftalina
                  Adevar? Minciuna? Ideea este simpla: cu cat mai mult e procesata hrana, cu atat devine mai greu digerabila de organism iar ficatul "gafaie"...bietul de el
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

si eu credeam ca-s proaste alea si nu stiu sa numere bine, le ceream 5 crispy si-mi dadeau 8-9...combinatie...

oricum, asta e manevra, facuta de cineva de la mec, sau alt fast food...dar in gluma se zice adevaru
                    cred ca povestea de mai sus...e mult mai grava
                    pana la urma...de unde putem sa mancam ?
                    - in fast food clar nu e nimic bun
                    - mancarea din super-market care ti-o faci acasa, nici aia nu e prea buna (pui crescuti cu ingrasaminte care n-au gust, cauciuc prajit )
                    - painea e din cine stie ce faina sintetica ca o fac astia in ce forma vrei si te ingrasi
                    decat sa fi un taran sa iti cresti tu salata si gaina, si cand chiorlaie matele te duci in fundu gradinii si ii rupi capu la gaina, o jumulesti, si o arunci in tuci SIIIIIIIIIIIIII atunci te gandesti ce a mancat gainaaaaaaaaaaaaaaa

Comment

pai e un paradox... ca sa mananci sanatos trebuie sa ai pe cineva la tara sau sa stai tu acolo... insa nu se compara cu viata din bucuresti... eu am rude acolo si de fiecare data cand ma duc... cam la 2 saptamani... sar pe mine sa imi dea si d-aia si d-aia iar eu ca un dobitoc ce sunt, din comoditate, le zic ca nu vreau... am Cora langa mine si ma duc repede sa iau ce am nevoie... rusine sa-mi fie.
                      sigpic

Comment

nu cred ca daca nu stai la tara nu poti minca sanatos
                        gasiti orsicind prin piete mincare nationala neprocesata industrial, este unul din avantajele saraciei , prodrusele de la tarani sunt destul de naturale findca nusi prea permit chimicale
                        hrana procesata industrial este degradata in special temperaturilor extreme la care este procesata cea preparata acasa ne limiteaza la temperatura flacari de la aragaz
                        nu cred ca este necesar si obligatoriu sa evitam fast-foodurule ci cred ca ar trevui folosite cit mai rar maxim o data pe saptamina mai mult poate crea probleme poate nu acum dar sigur la batrinete
                        pe afara este un adevarat carnagiui cind vezi [UK] o frumusete de pustoaca la 18-19 ani si 120kg iti cam piere pofta de mincare si cea ce era mai ingrozitor e ca toate erau asa daca vedeai o femeie sub suta de kile sigur nu era de acolo
                        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

e nasol ca ei le-au avut la bot pe toate...si cand vroiau ceva, nu era problema de bani...
                          cand noi ne urcam in corcodus si cires, bagam o boaba in gura si 3-4 in tricou care era bagat in pantaloni...americanii/englezii mancau la mc donald's...
                          dar deja au inceput si la noi...am trecut pe langa fosta scoala generala, toti copii erau parca niste bile cu crengi, si toti vorbeau de counter-strike.
                          mai tineti minte inghetata aia de era impachetata ca untul ?????????????? se vindea de obicei la gherete d-astea cu lactate ))
                          gata ma opresc ca o iau razna )))

Comment

da asai cum spui tu.....numa bine.....

Comment

sfatul meu este sa evitati cat puteti aceste fast-food. se mai gasesc si acum (dar mult mai greu,) alimente ok.

Comment

arunca si argumetele alea daca tot dai sfaturi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google