Mi-au Furat Masina! Va Rog Ajutati-ma.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-au Furat Masina! Va Rog Ajutati-ma.

Pe data de 16.02.2009 intre orele 17-22 am constata disparitia autoutilitarei DACIA 1305 (Pick-up cu doua locuri) motor 1.6 pe benzina, culoare
    BLEU DE FRANCE (Bleu nemetalizat), carosata cu bena din fibra de sticla de
    culoare alba , cu numar de inmatriculare B-05-RSO.
    Masina a fost furata din Bucuresti.
    Va rog daca vedeti aceasta masina in trafic sau parcata da-ti PM sau apel la
    0724.500.706.
    OFER RECOMPENSA
    Va multumesc.

salut. spune-mi te rog ceva unicat de pe masina ta...ceva dupa care o putem recunoaste chiar daca are bena sau numerele schimbate.

Comment

Deocamdata nu pot da aceste detalii.Pe aici citesc foarte multe persoane si dezvaluirea unor detalii ar diminua sansele gasirii masinii.
      Masina nu avea nimic inscriptiona pe caroserie sau bena si arata ca din fabrica, fara nici o modificare, 58000km.

Comment

O poza nu poti sa ne arati?

Comment

ai cautat la firmele de ridicari?

aia cu 58.000 de km e detaliul cel mai elocvent, o sa vedem in mers kilometrajul.

oricum bafta la gasit, dar dac anu o gasesti intr-o saptamana nu prea o mai gasesti.

totusi incearca la firmele de ridica masini parcate aiurea.

p.s. daca ne spui detali ai mai multe sanse sa o gasesti. noi asa cautam acul in carul cu fan...ca daca circula sigur nu mai are numerele alea.
          Last edited by NerviiMei; 17 February 2009, 17:19. Reason: Automerged Doublepost
          Fuarte Nervos !!!

Comment

daca ti-au furat-o nu cred sa o mai gasesti, poate acuma e vanduta din bucati sau ii schimba seriile. cei care ti-au luat-o sunt sigur profesionisti si se ocupa cu d-astea.

sau poate ai parcat-o aiurea si ti-au ridicat-o ...
            sigpic

Comment

eu cred ca e deja demontata intr-o curte undeva....eu as cauta-o pe la piese schimb second...

Comment

In ce zona s-a intamplat?
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Foarte mult il incurajati pe bietul om... Ca e dezmenmbrata prin cutii...
                  Ai anuntat politia, nu? Poti da anunt si in ziar ca ti s-a furat masina si poate ai noroc si o gaseste cineva.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

traim in romania... tu crezi ca cei care au furat-o sa sa mearga cu ea... nu cred ca o sa faca greseala asta...
                    sigpic

Comment

eu stiu pe cineva care i-a fost furat microbuzul mercedes-benz sprinter cumparat in primavara 2008.omu` nici acum nu a terminat de achitat ratele la el.politia romana ca de obicei nu a rezolvat nimic.a fost peste tot sa se intereseze de ea.nici in ziua de azi nu l-a gasit.sunt slabe sanse sa o mai gasesti.imi pare rau.

Comment

Chiar imi pare rau pentru ce s-a intamplat,in caz ca vad sau observ ceva asemanator o sa postez sau dau un telefon , dar sincer iti spun ca acum deja are alte numere si probabil cum ai zis si tu e demontata undeva. :|
                        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

pune o poza sa vedem si noi cum arata masina
                          BC-69-PAD,,,va saluta
                          sigpic

Comment

Originally posted by dreamster View Post
                            acum deja are alte numere si probabil cum ai zis si tu e demontata undeva. :|
                            Demontata si cu numere schimbate ...
                            Opriti-va , bolnavilor de scenarita !

Comment

Putina lume il incurajeaza nu vedeti ca omul este disperat!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google