Ziua portilor deschise-Logan Kiss Fm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ziua portilor deschise-Logan Kiss Fm

Am fost la premierea promotiei logan KissFM unde cea care a inmanat cheile castigatoarei a fost Andreea Balan iar prezentatoarea a fost Giulia...iata ce a iesit...
    Copii au dansat , au gustat ceva si s-au distrat de minune alaturi de noi (foto 1 si 2),a venit si Andreea (foto 3),ne-a dat autografe (foto 4),am facut cunostinta cu castigatoarea (a treia de la stanga la dreapta foto 5),Andreea proband masina cu castigatoarea (foto 6),poza cu Giulia (foto 7),trofeele copiilor autografele Andreei si ale Giuliei (poza 8 si 9) si retragerea spre casa dupa o seara reusita organizata de Dacia (foto 10).
    Attached Files
    sigpic

interesant...poate ne adunam cativa astia din constanta si mergem si noi la rent car la noi sa facem un drive test cu noul dci de 85CP

Comment

Ce sa zic , felicitari castigatoarei. Nu stiu ce parere aveti voi dar Andrea arata f. bine.
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

am vazut ceva miscare pe acolo astazi (decoratiuni cu baloane, oameni la "14" ace), dar nu am ajuns. am preferat o iesire din oras.
        pacat ca nu am castigat :P

Comment

Originally posted by FLORYN
          Ce sa zic , felicitari castigatoarei. Nu stiu ce parere aveti voi dar Andrea arata f. bine.
          da e buna capra

Comment

Originally posted by SUPERCAR
            da e buna capra
            Mai luati una...)
            Attached Files
            sigpic

Comment

cred ca trebuie sa te inscri ca sa te lase sa faci test drive ....dar daca vrei supercar putem sa dam o tura maine si sa vedem poate mere ..

Comment

Originally posted by FLORYN
                Nu stiu ce parere aveti voi dar Andrea arata f. bine.
                Si Giulia arata foarte bine.:d
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ma rog, mie mi s-a patat retina cu Andrea. Oricum si in clipurile- reclama la Logan KissFm, tot ea era cea mai ... .
                  , sunt cu ochii pe voi !

Comment

@valeriuciprian: Ai niste copii superbi! Sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii!!

Cred ca o sa merg si eu sa vad ce poate 1.5 asta nou. Poate mi-o da si pe Giulia(aia bruneta e, nu?) la pachet daca il cumpar.
                    numar secundele

Comment

Iti doresc mult succes, si sa ne zici si noua ce impresie ti-a lasat. Masina , bineanteles.
                      , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Da Marius bruneta e...sper sa ai bafta...
                        Multumesc pentru urari...
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google