Aici discutam despre tunningul omologat si neomologat...ce este omologarea... cum aflam dak acel produs care il cumparam este omologat..si in ce consta omologarea... cum sa ne ferim de ele... postati produse omologate si neomologate
Tuning omologat si neomologat...
Collapse
X
-
care sunt omologate trebuie sa fie produse cu certificare R.A.R conform unui anumit articol...care nu au asta nu sunt omologate,si acum vine intrebarea,sunt o multime de tobe sport,faruri,stopuri,si care nu sunt facute la noi in tara care ajung pe piata,acestea ca sa fie vandute pe piata le trebuie o anumita licenta,si deci o aprobare de la cineva,din moment ce au iesit pe piata...cum se poate spune despre ele ca nu sunt omologate?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
pai de exemplu...ma duc la magazin si ajung in dreptu unor stopuri care imi plac...ma uit la ele frumoase, vreau sa le cumpar.... dupa ce imi dau seama ca sunt omologate?.. au un semn?..sticker?...un document de omologare?.. sa stiu sa il iau pe ala de la magazin la rost in caz ca incearca sa imi vanda prostiiLast edited by Cristi_Xp; 17 September 2007, 22:18.sigpic
Comment
-
poti sa iti dau un exemplu cu folia,are certificare R.A.R,esapamentul sport de la borla...are si el ,cam ce e facut in CE ar trebui sa fie omologat...sa asteptam si alte pareri de la lumePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
la folie ai abtibilde si niste foi,la tobe ai o certificare iar...la restul nu stiu ,ai factura )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by unicpai cu ce imi poate dovedi certifcarea?.. un dcument? sau doar o simpla vorba?.. ca daca te duci in talcioc...si aia iti zic ca sunt omologate.....am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
in lege scrie clar ca nu ai voie sa adaugi nimic pe masina..ce nu are omologare,deci legal nu e voie cu spoilere si alte minuni ,aia ca nu se i-a politia e partea a 2a ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pai eu la asta ma referea... nu la folie.....la faruri stopuri spoilare...ca nu vreau sa le montez si sa imi zica aia de la rar.... ne pare rau aveti produse neomologate..tot ce pui pe masina tre sa fie omologat si sa si cu ce dovedi...sigpic
Comment
-
pai de ex stopurile astea.. au omologare?Attached Filessigpic
Comment
-
In mod normal trebuie omologare si pt stopurile de mai sus si pt faruri angel eyes si pt folie, jante, cauciucuri, tobe sport etc. Am auzit recent ca politia este dotata cu niste testere de decibeli mai ales impotriva celor cu motociclete de viteza care pe deasupra isi mai pun si evacuari sport si fac galagie noaptea prin oras. Partea proasta este ca acum imi fac si eu probleme cu evacuarea mea, chiar daca nu fac asa galagie ca altii pt ca am auzit ca amenda este ceva de ordinul 1000-1500 ron. Daca cel care mi-a spus de aceste aparate m-a mintit, atunci v-am mintit si eu. )sigpic
Comment
Comment