If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pentru cristi_xp:daca te opreste varu' garcea si te-ntreaba de folie pe unde scoti camasha?mai am o intrebare pt tine:cat m-ar costa chiptuning,filtru sport si evacuare sport pt 1.6mpi.multumesc
scuze,am uitat sa precizez:omologate,bineinteles !nu vreau sa am probleme cu ORGANU'.inca odata multumesc
Last edited by Cristi_Xp; 29 September 2007, 14:27.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
referitor la chiptuning ... exista o reducere in bucuresti pentru membrii LoganClub, 3.5 mil costa chiptuningul,pentru filtru de aer sport nu iti trebuie omologare,iar singura evacuare sport pentru care poti sa primesti omologare pe la noi pe aici este Borla ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
pai ce scrie cu roshu am pe masina...ce informatii vrei sa iti dau ? m-ai intrebat omologate...ti le-am zis care sunt omologate...
mai la piese mici are un abtibild cu rar cica,la alea mai mari ar trebui sa-ti de-a o hartie care atesta ca este omologat rar dar nu ai sa vezi tu asa ceva decat la instalatiile de gaz de exemplu restul este un amarat de abtibild rar ,iar de faruri nu sunt omologate rar pt ca nu ai nici o dovada ,la fel nici folia ,daca nu ai ceva la mana care atesta nu are nici o valoare ,la noi in tara inca este o ametire totala intre producatorii care ar trebui sa de-a aceasta hartie ,rar si politie
intr-un cuvant prostie
si altceva ,daca eu de exemplu iau niste placute atestate rar ,alea au abtibildul pe cutie si eu arunc cutia cum mai dovedesc eu ca sunt atestate ,deci prostie
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
la folie primesti omologare si abtibilde cu certificare R.A.R ... oricum totul e la latitudinea politistului,teoretic trebuie sa le ai trecute in cartea de identitate ,si dup-aia sa modifici in talon ...deci daca vrea sa se ia de tine ...se ia
degeaba ai hartia de la firma si nu sunt trecute in carte si talon,daca politistul vrea va poate sanctiona ...
ba are tot dreptul din lume sa-ti ia talonul, atit timp cit tu nu ai modificarile trecute macar in cartea de identitate.
Te trimite la RAR cu hirtia ta de la folie, dupa aia poti sa-ti iei talonul, insa amenda tot o platesti.
Va atasez o poza cu cartea mea de id, in care am trecut rotile. Cam asa trebuie sa arate si o omologare pt geamuri colorate (deci este omologare individuala, pe baza unor aprobari obtinute de firma respectiva, in urma unor teste amnuntite)
Totusi, RAR-ul trebuie sa-ti omologheze pe carte aceste modificari, pt ca se fac manarii peste tot (RAR-ul accepta doar anumite grade de transparenta)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment