Tuning omologat si neomologat...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am vorbit personal cu directorul RAR si am vrut sa trec geamurile ionizate in talon si carte.nu se poate.mia raspuns ca si el are pe masina si are la fel ca mine abtibilde de la producator,RAR si adeverinta respectiva.
    asta scrie si in noul cod.

Comment

si cei de la rar nu au nimik de comentat dak le pui foilea alea in fata.?. sau o sa intampini probleme ?
      sigpic

Comment

e da, mai gasesti vreun garcea care te freaca de innebunesti
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

pai da si la politie am vorbit si au zis ca ei isi instruesc agentii dar mai sunt cate unii care nu stiu multe

Comment

pai eu ce ziceam sunt fele de fel de boi care iti ia talonul ,cazuri reale
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by dsign
              ba are tot dreptul din lume sa-ti ia talonul, atit timp cit tu nu ai modificarile trecute macar in cartea de identitate.

Te trimite la RAR cu hirtia ta de la folie, dupa aia poti sa-ti iei talonul, insa amenda tot o platesti.

Va atasez o poza cu cartea mea de id, in care am trecut rotile. Cam asa trebuie sa arate si o omologare pt geamuri colorate (deci este omologare individuala, pe baza unor aprobari obtinute de firma respectiva, in urma unor teste amnuntite)

Totusi, RAR-ul trebuie sa-ti omologheze pe carte aceste modificari, pt ca se fac manarii peste tot (RAR-ul accepta doar anumite grade de transparenta)

Iata cartea de id pt Logan cu roti 205/45/17

Daca au fost trecute in cartea de id - rotile - a fost pentru ca acestea nu mai corespundeau cu ce cele deja trecute in carte.
              Dar in cazul foliei de geam nu vad vre-o contradictie cu cele inscrise in cartea de id, mai ales ca exista (acolo unde exista) aprobarea RAR de montare/folosire.
              Asa ar trebui trecute si aparatorile de nori pentru roti, sau stergatoarele tip AERO, de exemplu, NO !
              Poate aveti o explicatie (o prevedere legala mai exact) mai buna.
              Attached Files

Comment

sincer...orice modificare care nu este de fabrica trebuie omologata ) eu asa imi amintesc ca scrie in decret :p
                si parbrizul atermic este trecut in cartea de identitate ,ca ionizat parca
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

este vorba aici de modificari ce afecteaza directia, frinarea, vizibilitatea (vezi folie si faruri angel eyes), tot ceea ce tine de siguranta circulatiei in general.

Orice astfel de modificare trebuie aprobata si autorizata de organele abilitate. Asta e ideea.

Se face astfel pentru a nu ajunge acolo unde a ajuns Micutzu...
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

buna ziua.ce am achizitionat recent niste faruri clare cu 2 lupe.nu am primit decat o declaratie de conformitate din care reiese ca produsul respectiv este conform reglementarilor legale si nu dauneaza mediului plus factura de la comerciant.nu au nici o stanta si nici un indicativ pe ele.estimativ..daca stie cineva cam la cat s ar duce omologarea sau daca exista deja vre-un cod pentru astfel de produse? am mai intrebat si sunt pareri pro/contra referitor la tema in speta. din cate am inteles exista probleme doar daca sunt negre/fumurii sau au instalatie de xenon ne/omologata. acum care cum e..caci stiu si eu cum e cu domnii de la rutiera si cu zilele alea..de marti .multumesc anticipat.
                    SIC CUNNECTANDO REM

Comment

probabil ca atunci se pot lua si de pleoape ca zic ca reduc vizibilitatea nu ?) cand colo nu e asa
                      Its just a car ...

Comment

Dar pt. xenoane?Sunt sau nu legale?
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google