Am deschis acest topic deoarece traficul din marile orase devine din ce in ce mai insuportabil, iar o alternativa o reprezinta fenomenul numit "SCUTER" care ia amploare din ce in ce mai mult.
Eu , sincer sa fiu, ma gandesc serios sa achizitionez un scuter pentru deplasarile prin bucuresti (acasa-facultate-acasa , acasa-servici-acasa).
Cred ca sunt cativa membrii care au pe langa casa si un scuter, iar cu aceasta ocazie ii rog sa ne impartaseasca si noua urmatoarele:
Oras , Marca si model scuter , Nou/SH , cati $ a costat , de unde a fost cumparat (eventual link) , impresii , poze.
Incep eu (cu viitoarea achizitie, sper cel tarziu pana la sfarsitul sapt. viitoare)
Bucuresti , Kymco Agility 50 Sport , 1290 Euro , Niba-scutere . ro
dimensiuni 1830/690/1130 mm
greutate 97 kg
motor 4-timpi (răcit cu aer)
cutie de viteze CVT (automatică)
capacitate cilindrica 49,5 cmc
putere maximă 2,7 kW la 7500 Rpm
cuplu maxim 3,5 Nm la 7000 Rpm
frână (f/s) disc - tambur
pneuri (f/s) 120/70-12 / 130/70-12
năltime sa 820 mm
Momentan la impresii n-am ce sa scriu, dar urmeaza!
Eu , sincer sa fiu, ma gandesc serios sa achizitionez un scuter pentru deplasarile prin bucuresti (acasa-facultate-acasa , acasa-servici-acasa).
Cred ca sunt cativa membrii care au pe langa casa si un scuter, iar cu aceasta ocazie ii rog sa ne impartaseasca si noua urmatoarele:
Oras , Marca si model scuter , Nou/SH , cati $ a costat , de unde a fost cumparat (eventual link) , impresii , poze.
Incep eu (cu viitoarea achizitie, sper cel tarziu pana la sfarsitul sapt. viitoare)
Bucuresti , Kymco Agility 50 Sport , 1290 Euro , Niba-scutere . ro
dimensiuni 1830/690/1130 mm
greutate 97 kg
motor 4-timpi (răcit cu aer)
cutie de viteze CVT (automatică)
capacitate cilindrica 49,5 cmc
putere maximă 2,7 kW la 7500 Rpm
cuplu maxim 3,5 Nm la 7000 Rpm
frână (f/s) disc - tambur
pneuri (f/s) 120/70-12 / 130/70-12
năltime sa 820 mm
Momentan la impresii n-am ce sa scriu, dar urmeaza!
Comment