Cati Dintre Noi Au Scutere?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Al meu Peugeot VivaCity 3 2008

Din data de 25 Feb. 2009 sunt fericitul posesor al unui Peugeot VivaCity3.

O sa revin si cu poze!

Am revenit cu poze!
    Last edited by usurelu_okok; 27 February 2009, 12:50. Reason: Automerged Doublepost
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

sa o stapanesti sanatos si fara evenimente si poate ne vedem la intalnirile logan cu scuterele
      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

eu nu mi-as lua scuter
        o consider moarte prematura
        sigpic Alexandria

Comment

Am si eu un scuter si il tin in provincie... cand ma duc pe acolo ma mai plimb cu el. L-am luat din Carrefour si am dat vreo 24 de mil pe el... este o chinezarie cu un motor vai mama lui insa merge binisor... Este un Kymco sau ceva de genul... Cand l-am luat si am mers cu el prima oara 35 de km pana in provincie s-au gripa rulmentii din motor si a ramas blocat... noroc cu unchiul care se pricepe si l-a rezolvat... cica motorul este varza cu carne... scuze celor care au acelasi tip de scuter dar vorbesc ca un posesor al unuia si nu in necunistina de cauza... Cel mai bun prieten al meu a cumparat un scuter italienesc, nu mai stiu exact ce marca era si a dat pe el 30 mil seconh hand... fugea de rupea... nu mi-a venit sa cred... eu am 90 kg si ajungeam imediat la 90km/h. Pana la urma a fost prea interesant pentru hoti si i l-au furat din fata blocului cu tot cu cabluri si lacate si ce alte sisteme mai avea pe acolo...
          sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google