Schimbare Butoane/tastatura Laptop ASUS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Butoane/tastatura Laptop ASUS

am un laptop ASUS adus din germania. este folosit ca si calculator in casa. sora mea il foloseste, eu folosind calculatorul. acum, reinstalam windowsul pe calculator si am stat pe laptop, unde am constatat cu stupoare ca butonul space nu mai face contact in partea dreapta a butonului, iar in rest trebuie sa apesi mai tare decat ar trebui, ca sa faca virgula contact. intrebarile mele sunt urmatoarele: am sanse sa pot schimba doar space-ul, sau trebuie toata tastatura? unde pot gasi butonul/tastatura, si cat m-ar putea costa? o pot schimba eu sau trebuie dus laptopul la un magazin de calculatoare(service)?

laptopul este asta

multumesc tutuoror carora imi pot da sfaturi
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Aceeasi problema am patito si eu cu un HP... nu mergeau cateva butoane de la tastatura. ei.. ce am aflat eu este ca : Butoanele separat nu se pot schimba.. doar tastatura cu totul. Tastaturi nu se gasesc doar la producator si trebuie comandat de el ei in cazul meu era America.. si pe mine o tastatura noua ma costa cat jumate din laptop adica 300 de dolari.. deoarece transportul este foarte mare... acuma nu stiu daca pentru tine.. este mai ieftin sau ma scump... dar poti sa te duci la un service si sa comanzi.. de schimba o poti schimba tu ii foarte usor.. scoti bateria.. si desfaci cele 3 suruburi de sub baterie.. si se scoate foarte usor tastatura.. Eu am ales o varianta mai usoara.. si am pus tastatura pe usb. mai ales daca ii folosit laptopul si pe post de desktop...
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Se poate scoate tastatura, asa cum a zis si KeanuRev, e destul de usor. Vezi in schimb sa nu trebuiasca doar curatata. Este posibil sa fie murdara in interior de la ceva lichid varsat pe ea.
      Chiar la unele notebook-uri tastatura se poate scoate si mai usor, fara sa desfaci nimic. Uite-te cu atentie pe margine si o sa vezi niste picioruse, de obicei cate 3 sus/jos si cate 1 pe lateral. Incearca usor cu o surubelnita subtire sa o scoti asa. Daca nu merge usor, nu o forta, inseamna ca trebuie desfacuta din interior. Si ai grija la cablul tip panglica prin care se conecteaza pe placa de baza.
      Spor la treaba.
      GL-22-TOF

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google