If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Anu' asta n-am avut ce face si m-am gandit sa ma fac student. Zis si facut...asa ca iata-ma anu' I (boboc... la 42 de ani...) la Ovidius. Inginerie Economica in Domeniul Mecanic. La FR ca trebe sa mai si muncesc...
E careva pe acolo sau a terminat...sa-mi zica si mie ce si cum...poate ne si gasim...
Nea Cataline, iti doresc mult succes, ai sa vezi ca trec repede, si sa sti ca varsta nu'i o piedica in asta. Este chiar de laudat, cu toata stima, d-le ! Felicitari !
Stateam si ma gandeam...cand naiba o sa mai am timp si de invatat daca ziua la munca, seara la scoala, sambata si duminica la scoala...apropo iote asa o sa vin si eu pe la intilniri...daca tot sunt duminica prin constanta...
scuze...am citit eu aiurea...dar nu e o problema ca si la Ovidius ela fel acum acolo mai depinde si de profesori dar in timp vezi singur unde mere si unde nu sa mai te faci nevazut
Pai din ce am inteles eu este la F.R.(fregventa redusa) nu? Atunci prezenta nu-i obligatorie, dar asta nu inseamna ca sa nu mergi deloc. Oricum vei avea ore doar in week end, si cred ca va fi "o placere" pentru tine sa mai schimbi monotonia cu mersul zilnic la sevici, nu? Plus de asta ne putem vedea la intalniri , asa cum spuneai tu.
Atentie nu rata nici un laborator, profi pun mare pret pe ele, si sunt insotite si de referate, care sunt mai usor de facut atunci , decat in pragul sesiunilor.
Cu stima, FLO>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment