Ati cumpara piese din dezmembrari?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crististreulea
    achizitionarea o faci de la un service sau un schrot. achizitionarea unei piese second necesita si o garantie cit de mica de la vinzator, altfel nu recomand.
    Da, de cumparat de la un atelier care se ocupa cu asa ceva, nu din piata.

Astept in continuare parerile voastre!

Multumesc!
    Last edited by Marius; 25 September 2007, 15:15.
    numar secundele

Comment

eu cumpar de prin garaje din cartieru COICIU ptr cine stie constanta... daca stii pe cine trebuie rezolvi repede...

sigpic

Comment

UP! Nu imi vine sa cred ca sunt doar 16 utilizatori activi.

Astept in continuare voturile dvs.
        numar secundele

Comment

La ce preturi sunt la piese noi.. nu vad nicio problema in a cumpara piese din dezmembrari.. Problema e unele componente delicate si scumpe sunt destul de greu de verificat (gen sonde, debitmetre, etc)

Comment

pise nu voi cumpara niciodata de la second-hand pentru ca tocmai de aceea am luat logan si nu masina la second-hand,pentru ca e noua.hai sa zic ca un scaun,o bancheta sau chestii din astea as cumpara.totusi pentru piese sunt scumpi cei de la dacia dar pentru cei aproape de pitesti merita un drum pana acolo si le gasiti la jumatate de pret.
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

eu n-am luat piese din dezmembrari nici pt dacia mea 1300 din 1978, cu atat mai mult pt logan...e evident ce-am votat, nu?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Masina iese din garantie, creditul merge... Astept pareri in continuare! ;)
                numar secundele

Comment

Ecuatia asta are prea multe necunoscute.... dar in principiu da.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Marius View Post
                    Masina iese din garantie, creditul merge... Astept pareri in continuare! ;)
                    da am cumparat o oglinda de solenta stanga pe care am modificat-o pentru logan. pret oglinda sh-30ron;pret magazin-350ron deci totusi e o diferenta considerabila la plastice
                    sigpic

Comment

In general nu ma atrag sh-urile,deci nu as cumpara asa ceva
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

As cumpara sh-uri doar in cazul pieselor care tin de desing-ul masinii (bara,oglinda etc).
                        sigpic

Comment

daca nu am bani de pisa respectiva ma imprumut si iau noua (dar la urma urmei depinde si ce piesa trebuie inlocuita)ca si la sh gasesti piese foarte bune doar se dezmembreaza si din masini accidentate si am vazut destule loganuri noi farimate la dezmembrari de ci depinde de ce ai nevoie - parerea mea

Comment

Uppppppppppppppppppppppppppp
                            numar secundele

Comment

Eu vreau un motor sh de clio rs
                              sau unul macar 1.8 turbo daca nu si 1.6 16v
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Da am cumparat, si voi mai cumpara. Si in tari mai avansate se practica acest tip de comert sh.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google