Eu as cumpara, in special piese care tin de interior, plastice, oglinzi, butoane,etc!Nu as cumpara piese SH ce tin de partea motorizare-franare-directie
Ati cumpara piese din dezmembrari?
Collapse
X
-
Daca chiar e nevoie de ce nu?. Pana acum nu am luat piese de la dezmembrari pt ca nu am avut nevoie. Daca o sa am probleme incerc cu casco prima data.
Comment
-
Depinde de piesa. Nu iau pivoti, capete de bara, arcuri, amortizoare.
dar plastice, scaune....Tapiterii, suruburi.....Merita ca pret.
Comment
-
Daca este o piesa importanta de la motor sau ceva legat de partea electronica NU, dar daca e un geam un buton sau o chestie care depaseste suma de 100 RON pe piata as arunca un ochi la cele SH ( tot ce e sub 100 RON cumpar nou ... Nu are rost sa ma calicesc la bani, la urma urmei masina e a mea, eu am dat bani pe ea, cum o intretin asa o am ).
Comment
-
In poll am votat nu. Dar ar fi un ansamblu pe care l-as lua de la sh datorita preturilor exorbitante de pe piata si ma refer aici la instalatia de AC pentru un motor de 1.4 . Apropo, stie cineva ceva in sensul asta ? Unde as putea gasi, de cati bani e nevoie, unde l-as putea monta ulterior achizitionarii ?
Comment
-
Ar trebui pusa si obtiune depinde de piesa
adica daca nu e ceva important sa zic ( directie , frane, motor.. Etc ) atunci da adica eu as lua faruri, butoane..... Scaune .....Ceva de genul.......am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Normal ca as lua piese de la dezmembrari. O usa buna, spoiler, far..Alea alea, de ce nu daca pretul e ok?
Chiar si motorul cu totul, daca stiu ca are km putini (cum mai sunt masini lovite, dar relativ noi) si scot pret bun, no problem.
N-as lua pivoti si treburi care tin de securitatea circulatiei.
Comment
-
In cel mai rau caz as lua de la dezmebrari piese de caroserie (usi, capota etc.). Cum de ani buni n-am trecut printr-un "targ" de masini dezmembrate, preconizez ca nici nu voi trece vreodata...
Comment
-
Cred ca decizia de a lua sau de a nu lua depinde de mai multi factori. Normal ca daca banii te incurca prin conturi nu are rost sa iti asumi riscuri si cumperi nou si original. Dar daca trebuie sa iei in considerare si costurile atunci in functie de piesa, de rolul ei, de cat de priceput esti ca sa o verifici, de garantie (daca se da), de diferenta de pret fata de una noua, s.A.M.D., cumperi sau nu o anumita piesa.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Alaturi de un mecanic....Da! Singur....Piese de tablarie si plastice!
deci...As lua!!!!
Comment
Comment