Ati cumpara piese din dezmembrari?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum cum sunt un mare expert in ale nepriceperii la mecanica auto...Prefer sa cumpar/montez totul la service/dealer.
    P.S....daca nu mi-as mai permite asta probabil as vinde masina...de cand ma stiu am cheltuit bani aiurea
    Last edited by viorelu; 2 October 2008, 06:39.

Comment

Daca e piesa ce nu afecteaza siguranta prefer sa o iau de la dezmembrari.
      Totul pana la siguranta.
      Last edited by mikebike72; 2 October 2008, 08:32.

Comment

Am luat discuri, plus placute, plus etrieri...Nu am avut probleme
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Tot cu DA am votat ,am cumparat piese second pe vremuri, acum am luat o bara de logan ,cu 75ron ,una noua ii 200 euro ,pai nu ajung sa strang 200 ,la sprintul care il are euro nici cand inchide la non stop ,deci sunt cateva elemente care linistit le poti achizitiona , fara probleme ........Dar sunt si ACELE piese care obligat fortat trebuie sa le cumperi ,astea din urma au si garantie,si conduci linistit ,nu stai cu morcovul infipt pana la frunze,,,,,, toate bune .
          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

@blackufo: de unde ai luat tata bara la pretul ala? :O :O

on topic: as lua, cum ar fi accesoriile din interior(plasticaraie), si sigur nu elemente ce iti pot pune viata in pericol...Deocamdata traiasca CASCO
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cand esti nascut pe 13, mai ai cateodata noroc , daca cauti bine gasesti piese bune la preturi de nimic si culmea ca sunt si bune ........
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Se merita luate de pe masini avariate,motoare intregi chiar daca nus avariate.
                Eu as lua turbine,cutii de viteze,discuri de frana,pot fi aproape noi si la preturi extrem de bune.

Comment

eu asta am de gand sa fac acum,o mare parte a pieselor vreau sa le iau de la dezmembrari!cu un mecanic langa mine,normal!oricum in mare e mai mult vorba de caroserie!e cineva tinichigiu pe aici?aveti idee daca se poate monta tot botul(doar caroserie) de pe alta masina?ce acte imi trebuie?avand in vedere ca se vor schimba seriile...multumesc mult si daca auziti pe cineva ca are piese,service si imi face un pret bun(criza asta) da-ti-mi si mie de veste!multumesc mult!
                  "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Am cumparat si probabil ca voi mai cumpara orice piesa in stare buna, care nu influenteaza securitatea masinii.
                    De ex. am cumparat piesa de protectie din plastic de la bara longitudinala pavilion de la MCV. O pierdusem pe cea originala si la dealer mi-a spus ca nu exista ca reper, ca trebuie sa iau tot portbagajul...

Comment

depinde ce piese,ma gandesc ca cele care influenteaza siguranta nu merita sa le iei ,in schimb la restul nu am nici o reticenta
                      nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Am votat si eu cu DA cu o mica adaugare, Singurele piese care le-as lua din dezmembrari sunt piesele de caroserie, nu as luat niciodata piese ce tin de siguranta discuri, etrieri, etc sau de motor, deoarece nu stii niciodata cand te lasa.. si doamne veri..La caroserie avand in vedere ca nu as avea casco nu vad raul in asta..
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

pana acum nu am luat nimic de la dezmembrari...si nu cred ca as lua niciun fel de piesa indiferent de pret si de finante

Comment

nu as lua de la dezmembrari
                            sigpic

Comment

As lua dar numai pise care le vad (de tabla) si sunt sigur bune.
                              sigpic #

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google