If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum cum sunt un mare expert in ale nepriceperii la mecanica auto...Prefer sa cumpar/montez totul la service/dealer.
P.S....daca nu mi-as mai permite asta probabil as vinde masina...de cand ma stiu am cheltuit bani aiurea
Tot cu DA am votat ,am cumparat piese second pe vremuri, acum am luat o bara de logan ,cu 75ron ,una noua ii 200 euro ,pai nu ajung sa strang 200 ,la sprintul care il are euro nici cand inchide la non stop ,deci sunt cateva elemente care linistit le poti achizitiona , fara probleme ........Dar sunt si ACELE piese care obligat fortat trebuie sa le cumperi ,astea din urma au si garantie,si conduci linistit ,nu stai cu morcovul infipt pana la frunze,,,,,, toate bune .
Se merita luate de pe masini avariate,motoare intregi chiar daca nus avariate.
Eu as lua turbine,cutii de viteze,discuri de frana,pot fi aproape noi si la preturi extrem de bune.
eu asta am de gand sa fac acum,o mare parte a pieselor vreau sa le iau de la dezmembrari!cu un mecanic langa mine,normal!oricum in mare e mai mult vorba de caroserie!e cineva tinichigiu pe aici?aveti idee daca se poate monta tot botul(doar caroserie) de pe alta masina?ce acte imi trebuie?avand in vedere ca se vor schimba seriile...multumesc mult si daca auziti pe cineva ca are piese,service si imi face un pret bun(criza asta) da-ti-mi si mie de veste!multumesc mult!
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Am cumparat si probabil ca voi mai cumpara orice piesa in stare buna, care nu influenteaza securitatea masinii.
De ex. am cumparat piesa de protectie din plastic de la bara longitudinala pavilion de la MCV. O pierdusem pe cea originala si la dealer mi-a spus ca nu exista ca reper, ca trebuie sa iau tot portbagajul...
Am votat si eu cu DA cu o mica adaugare, Singurele piese care le-as lua din dezmembrari sunt piesele de caroserie, nu as luat niciodata piese ce tin de siguranta discuri, etrieri, etc sau de motor, deoarece nu stii niciodata cand te lasa.. si doamne veri..La caroserie avand in vedere ca nu as avea casco nu vad raul in asta..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment