Conform articolului 35, aliniatul 3 din Codul Rutier nu au voie sa te opreasca decat daca exista indicii despre savarsirea unei fapte de natura contraventionala sau penala.
politia rutiera vs conducatori auto si abuzuri sau legi interpretabile
Collapse
X
-
-
Originally posted by blueedaca ma place este problema lui...exista alte modalitati de exprimare a simpatiei....daca ma opreste si sambata sunt hotarata sa ma cert cu el..Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
stiu ca ei intre ei se lasa.cunosc politisti care umbla civili pentru ca lucreaza la birourile administrative si nu au uniforma dar cand sunt opriti scot legitimatia si pleaca.mi-a zis unul ca poate sa incalce orice regula in orice judet si nu primeste amenda.a fost prins cu 130 in localitate de radar si na patit nimic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Adriann View PostPoate reimprospatarea unor Instructiuni nu strica, si atentie la Contestatii.
stiu cazuri cand opresc masini si-ti spune ca ai avut 53km/h dar el nici nu are radar pe masina.nu contesti esti bun de plata
Comment
-
Comment
Comment