politia rutiera vs conducatori auto si abuzuri sau legi interpretabile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Conform articolului 35, aliniatul 3 din Codul Rutier nu au voie sa te opreasca decat daca exista indicii despre savarsirea unei fapte de natura contraventionala sau penala.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

O sa tin minte Andrei..Multumesc.

Comment

sau pur si simplu te place
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

daca ma place este problema lui...exista alte modalitati de exprimare a simpatiei....daca ma opreste si sambata sunt hotarata sa ma cert cu el..

Comment

pe mine, politia ma opreste doar ca sa-mi umfle roata..)

as vrea eu..oricum pana acum n-am fost victima vreunui abuz

Comment

Originally posted by bluee
              daca ma place este problema lui...exista alte modalitati de exprimare a simpatiei....daca ma opreste si sambata sunt hotarata sa ma cert cu el..
              io zic sa il inviti frumos la un suc)
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

scuze ca intru si eu in discutie asa tarziu, vreau sa spun ca pe masinile astea de guvern, politie si radare etc. pot sa-si puna ce folii vor ei...ca doar nu-i controleaza nimeni..sursa sigura

Comment

Cristi_XP este buna ideea ta.....

Comment

stiu ca ei intre ei se lasa.cunosc politisti care umbla civili pentru ca lucreaza la birourile administrative si nu au uniforma dar cand sunt opriti scot legitimatia si pleaca.mi-a zis unul ca poate sa incalce orice regula in orice judet si nu primeste amenda.a fost prins cu 130 in localitate de radar si na patit nimic

Comment

Tot de Radar...

Poate reimprospatarea unor Instructiuni nu strica, si atentie la Contestatii.

Comment

Adriann...spune-mi si mie unde se regasesc cele scrise in acele Instructiuni...in ce lege?
                        sigpic

Comment

Originally posted by Adriann View Post
                          Poate reimprospatarea unor Instructiuni nu strica, si atentie la Contestatii.
                          da numai ca ei politistii nu ne vor arata niciodata documentele lor.
                          stiu cazuri cand opresc masini si-ti spune ca ai avut 53km/h dar el nici nu are radar pe masina.nu contesti esti bun de plata

Comment

pai ii ceri dovada ca ai avut viteza respectiva. dar de fapt te poate fraierii oricand......doar daca vrei sa vezi radarul ( asta daca inregistreaza si poti vedea )
                            sigpic

Comment

Duminica, veneam de la Braila catre Bucuresti, in com. Bentu din jud Buzau... eu aveam pe bord ~80km/h si politistul m-a apostrofat cu degetul din loganul sau dotat cu radar... o sa-mi vina amenda acasa?

Comment

nu stiu, nu mi s-a intamplat
                                Last edited by crististreulea; 8 January 2008, 09:23.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google