politia rutiera vs conducatori auto si abuzuri sau legi interpretabile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by suru View Post
    azi am fost anuntat ca am castigat procesul vs politia rutiera.
    Felicitari,ma bucur pentru tine!Bine ca le-ai dat peste nas,BRAVO!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

amenda era 4 milioane.
      am cheltuit 1 milion cu avocata sa-mi redacteze ea plangerea deoarece avand experienta stie pe ce sa puna accentul.
      in cel mai rau caz as fi fost reprezentat de avocata si plateam vreo 4 milioane dar mai bine ei decat sa platesc amenda.

Comment

cerele cheltuiel de judecata...
        In cazul asta poti sa dai politistul in judecata,nu institutia
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu stiu daca se poate.avocata mi-a zis de la inceput ca nu pot cere daune desi ar trebui sanctionati cumva sa nu repete aceasi prostie.

Comment

pai nu dai politia...dai politistul,aia merge sa faci din cate stiu
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by wildserb View Post
              apropo de militie azi am trcut pe rebreanu in tm cu 75-80 pe langa un radar doar sa uitat mirat la mine .....oare o sa imi vina acasa adica la firma de leasing ?
              mi-au venit la inceputul lui februarie 2 scrisori de la leasing. se cereau datele soferului pe fax la politia din cluj pentru depasire viteza.
              taicamiu a fost in decembrie de 2 ori la cluj cu mama....

Originally posted by suru View Post
              azi am fost anuntat ca am castigat procesul vs politia rutiera.
              deci se poate.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Ai fript-o.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

da se poate si recomand asta tuturor care se simt nedreptatiti.
                  multi se gandesc ca: "nu are rost,costa multi bani,timp pierdut" FALS!
                  eu sunt genul de om care si daca as sti ca am sa cheltuiesc dublul amenzi tot as merge in proces.

Comment

post pentru sters nu pot incarca imaginea am sa reincerc
                    Last edited by suru; 5 March 2008, 17:05.

Comment

Mai ataseaza odata...ca nu apare

Comment

Unde poti merge putin mai repede sint radare iar in rest esti obligat fortat sa mergi incet iar daca ocolesti gropile te opreste organul si iti pune fiola intreband daca ai baut si daca tot te opreste te amendeaza ca ai masina murdara.tot gaseste ceva sa te ,,ajute,,
                        sigpic

Comment

Surule...dar pana la urma geamurile ionizate sau cu folie autorizata merg la taxi?Adica primesti omologarea pe masina?

Comment

La RAR nu prea accepta dar depinde pe cine nimeresti.
                            in europa au geamuri fumurii mai ales cele break dar e adevarat ca sunt din fabrica si nu sunt foarte negre.adica se vede ceva prin ele.
                            am sa pun pe fiat la fel folie doar pe spate.sunt clienti care solicita masina cu geamuri fumurii.
                            uite sentinta.eu am castigat procesul.
                            instanta spune clar ca geamurile nu pun in pericol viata pasagerilor.
                            la noi se face caz pentru orice rahat si lucrurile cu adevarat grave le scapa....
                            Attached Files

Comment

Bravo sunt mindru de tine surule
                              sigpic

Comment

Ce pot sa fac si eu?? In data de 15.01.2008 am parcat pe oprirea interzisa si cica m-a filmat cu radarul nenea militianul, lasandu-mi un biletel in geam sa ma prezint pe udristei. Azi mi-a venit acasa o hartie nr.../14.02.2008 si cica sa comunic in termen de 5 zile cine a fost cu autoturismul gr-12-gog in jud bucuresti si sa se prezinte pe udristei cu ci, permis, certificat de inmatriculare. In caz de necomunicare cica sanctiune art. 102alin1pct14din oug nr 195/2002. Ce pot face???? Sa trimit datele mele reale prin curierat sau posta?? Sau ce sa fac care ma poate ajuta ???

nu mai vreau puncte ( am deja 4
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google