fix brembo sunt alea la 50 lei
Placute De Origine Sau Nu?
Collapse
X
-
Am o cunostinta la Campina si acum la revizia de 60.000 i-au spus ca discurile de frana musai trebuiesc schimbate...si placutele au fost schimbate tot de dealer la revizia de 30.000, deci cel mai probabil iau bagat d-alea dure...cat or fi fost de origine sau nu, nu se stieIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cei care aveti d-astea turcesti...nu va scartaie la franare ? mie imi scartaia regulat
de obicei discurile pe la 60mii se schimba, asta depinde de stilul de franare cat si stilul de mers, frane bruste, dar poate are nevoie si mecanicu de discuri, sau varianta lui darksid3
am un nene in targ la vitan, de la care mi-am cumparat distributia, si cureaua de alternator, si mai mereu ulei, filtre...are magazin d-asta din tabla, si stiam ca il pot gasii daca nu sunt bune...
au aceleasi dungulitze si coduri ca cele care cu care le-am schimbat, am fost atent la fiecare detaliu si sunt sigur 90% ca sunt de origine. 180ron kit distributie, 50ron curea alternator, fata de 400ron kit distrib. in service fara montaj, si cealalta n-am intrebat, dar sigur era mai scumpa.
are 3 tipuri de placute, de origine cu care vine masina din fabrica, d-astea turcesti care vinde claudiubpp, si valeo (mi-a zis ca d-astea cumpara taximetristii ca nu tocesc discul, dar au durata de viata mai mica)
placutele de origine nu mai stiu exat ce pret aveau...cred ca 120ron
oricum mai bine decat in service unde sunt 240 270 300 ron, am auzit mai multe variante
recent mi-am cumparat pompa de apa de origine din targ, de la unii care vin din arges (au nr de AG la masini) cu 150ron
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Post(ai baga mana in foc ca daca le iei de la ei sunt originale?)
Comment
-
DeLuxe : cu frana de motor, labartzezi cureaua de distributie ( ca mine ) si o sa inceapa sa urle, eventual pompa de apa o sa faca ca o veverita ( cum face a mea ) ... )
cureaua care avea 50mii km fata de aia noua care am puso era cu vreo 3mm mai mare
good luck
Comment
-
Sigur! Cu doua conditii: sa stii codul piesei de origine (si sa sa stii cum miroase, ce gust are, ce senzatie la pipait, ce grosime_"de noua") si sa ai intr-o manuta sublerul/micrometrul.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostPlacutele de frana, ferodo cu cod U3360, NU SUNT DE ORIGINE!!!
Acest cod nu exista!
Comment
-
Originally posted by raduprov View Postce ziceti se merita sa te duci la dezmembrari cauti un logan si i iei placutele ?
Comment
Comment