DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @adicata2003: chestie de gusturi si nu neaparat. Pielea pe volan imi place la pipait si imi da o aderenta mai buna. Mie mi se pare util, dar chiar si daca e doar un moft, nu deranjez pe nimeni cu el (aviz celor cu HID-uri "cool" care ne orbesc pe strada)
    PS: ieftin e loganul de 5000 de euro. La 9500 nu mai e la fel de ieftin. Dau aproape dublu, vreau chestii in plus.
    Last edited by ParuLuScorilo; 28 January 2010, 13:50.

Comment

• La masinile de teren sunt bine veniti tamburii pe spate, este o solutie mai robusta in timp, mai ales daca mai frecventam si un noroi din cand in cand
      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Dar sa puna butoanele pe usa era chiar asa un cost mare??
        Sunt anumite lucruri care dezamagesc la Duster din cate am vazut,dar sincer mie unul imi place mult de tot!

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
          Asta e de cand lumea V-am vazut masina la my ryde si am vazut ceva modificari pentru confort gen acel televizor.

On:Nu cred ca ar fi scumpa la 15000 euro,in varianta full.
          Este super ca este maaare si incapatoare.
          Chiar e ok pretul asta daca are dotari full.

Comment

• Ah ce buna era una deasta pe zapada de acu nu ca mi-ar fi rusine cu berlina dar totusi 4WD e mai bine decat 2WD si ca veni vb, nu vi se pare ca arata cam urat sigla dacia pe janta yatagan?
            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• decat scrisul "Dacia" pe centrul rotii ca la logan, mai bine sigla.

Comment

• am vazut-o si eu live parcata prin Mioveni si mi`a placut cum arata ...

P.S anvelopele erau 215/65 r16 in caz ca intereseaza pe cineva

Comment

• dar asta noua care apare acum in primavara nu se numeste tot duster ? eu am vazut niste poze cu ea. are tot bord de logan si motorizari depasite psihic.

Comment

• De ce o tot aruncati pe asta cu motorizari mai mari?Dacia nu s-a vrut niciodata vreun BMW x5 sau mai stiu eu ce alta masina super sportiva.Daca vrei cai multi la 15000 euro cat se preconizeaza pretul ai de unde alege(cred,momentan nu-mi vine nimic in minte).Intr-adevar nu o sa poti face masinile la semafor,dar daca ma duce din A in B cu ceva mai mult confort decat berlina si in plus nu sufera dupa asfalt ca-n palma eu zic ca si-a atins scopul.Cate loganuri 1.4 sunt?Muuult mai multe ca 16 valvele.
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• gxg ti-am mai zis de 5000 de ori .... romanu vrea ca dusteru' sa aibe forma de x6 si motor de chiu7 la pret de logan

Comment

• el care are 1.6 si intreaba daca poate pune gepele pe 16ve vezi aici
                        tot el zice ca sunt motorizari depasite psihic....
                        de parca motoru ar avea pshici , motoru nu dar altii il au bolnav rau.

loganu , in completare , si consum de scuter , siguranta de volvo , revizii canci si casco moca

sigpic

Comment

• sonykele sa iti duci 16 valvele la palazu

Comment

• nui nevoie la fiecare plin le bag cate un rudotel si un calmepam in benzina si e ok. uneori o apuca pandaliile si fuge noapte de acasa dar dimineata se intoarce.

toti comenteaza dar nimeni nu a observat diverse chestii noi fata de loganele noastre.

sigpic

Comment

• pff, ce sa zic, la exterior este extrem de frumoasa, si diferita (clar) de restul daciilor, dar interiorul, IDENTIC logan..chiar asa nu sunt in stare sa schimbe si ei..oricum, bravo lor pentru masina!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google