DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cand zic de motoare uzate psihic ma refer la tehnologie nu la cai. dar poate asta visati voi cai multi si masini facute la semafoare. m am saturat de pushtisme din astea frate sunt satul pana peste cap. 1.6 16v 110 cai si 1.5 dci 105 sunt motoare uzate moral. nu ma intereseaza caii ci ma intereseaza tehnologia care se traduce in consum si emisii poluante. asta este fenomenologia spiritului de loganist pe care voi ati demonstrat o ca o aveti.

eu vorbesc de tehnologie si voi va ganditi automat la masini facute la semafor, la cai multi si la idealul sepre care aspira orice posesor de logan care se respecta q7. si cu cat patos o spuneti. ma faceti sa rad.

Comment

• Doar ca exista o problema: DUSTER= Suv accesibil. Asa ca tehnologia de ultima generatie nu isi are locul pe o masina de calibrul acesteia. Exista Nissan ca alternativa.
      1.6 16v 110, e relativ ok pt un motor aspirat. E in rand cu "lumea".
      Iar Dci 105, este iar ok: turbina cu geometrie variabila, tot in rand cu "lumea".

Comment

• Originally posted by andr3w View Post
        pff, ce sa zic, la exterior este extrem de frumoasa, si diferita (clar) de restul daciilor, dar interiorul, IDENTIC logan..chiar asa nu sunt in stare sa schimbe si ei..oricum, bravo lor pentru masina!!!
        Dar nu e problema interiorul. Si BMW-urile au interiorul in mare proportie in acelasi stil, indiferent ca e Seria 1 sau X5 . Mie unu imi place daca pretul va fi corect. Un mare plus pentru a-ti face treaba cu ea fara sa muncesti numai pentru masina.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cand e salonul de la Frankfurt?

Comment

• marx ia zine niste tehnologii . si dupaia ne zici si masini echipate cu aceste motoare dar care sa coste in jur de 15.000 cu dotari decente. hai ca sunt curios. cerem ce nu stim , aia e.
            si ce are interioru nush? ce vreti ma lecedeuri ce are interioru? a da butoane de geam pe usa. ce altceva va lipseste?

sigpic

Comment

• motorul diesel este ok. va avea un consum ok. dar cred ca 1.6 110 cai va avea un consum usor mare. stiti cumva 1.6 ca avea vvti ? niste motoare super smechere la preturi ok sunt tsi de la vag. golf 6 1.6 166 cai consuma cat loganu meu.

Comment

• Sunt scumpe bre....Tehnologie TCE are si renault. Si are cu ani lumina inaninte de VW, deci tind sa cred ca-i mai buna. Doar ca-i scumpa, si atunci nu cred ca s-ar mai incadra in categoria suv-urile ieftine.
                Sa nu uitam ca Renault are oferte de SUV-uri dotate si scumpe.

Comment

• SoNyKeL nu am zis ca vreau la interior butoane de geamuri pe usi, lcd-uri, si ce mai e, dar ma asteptam sa fie si el mai diferit, sa mai incerce o alta "idee".

Comment

• Un golf 6 1.6 166 de cai n-am gasit pe situl vw,dar am configurat rapid unul de 1,4 160 de cai si ghici ce. Pretul este de ~18000 de euro asa ca nu vad de unde comparatiile cu loganul.
                    Edit: Iar cel mai ieftin este undeva la 15500 de euro si iar nu vad de ce l-am compara cu loganul care este ~11000 cel mai scump.iar pentru diferenta "aparent" mica de 4500 euro unii muncesc cam un an fara sa punem la socoteala alte cheltuieli.
                    Last edited by gxg; 7 February 2010, 16:16.
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• ma refearam doar la motor ca tehnologie. atat. nu am zis nimic de preturi sau configurari. da gata numai zic nimic ca deja m am plictisit. you win.

Comment

• hai pa ca te invarti in juru cozii...

sigpic

Comment

• Am inteles ca pretul incepe de la ~13.000 si se termina pe la ~16.300
                          sigpic

Comment

• om trai...si om vedea...am auzit pana acuma zeci de mii de preturi

Comment

• Preturile astea au aparut pe mobile.de. Chiar daca nu sunt oficiale, ne putem face macar o idee.
                              http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• Da, ne putem face o idee.
                                Daca ne uitam la preturile la Logan, in Germania sunt cu ~1100-1400 Eur mai sus fata de RO, deci posibil sa fie aceeasi treaba si la Duster (1200-1500 Eur mai jos).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google