DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai mult ca sigur ca are, iar daca n-are, se rezolva cu un cutter in 5-7minute ca doar are acelasi bord ca si loganul.

Comment

• E o chestie de principiu , nu de cutter.

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
        8.1 cica e mai mic si mai usor. In mod sigur e mai putin zgomotos si nu iti da suturi in pedala. ....
        . Nu-ti da suturi in pedala. O fi vre-un sistem ABS de care nu am auzit.

Intrebare de om anti-SUV. De ce as cumpara Duster varianta cea mai ieftina 1,6 16v cu tractiune 2x4 cand la aceiasi bani pot cumpara Logan Prestige si-mi raman si bani de rovigneta si taxa de prima inmatriculare?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• e standard pe versiunea laureate filtrul de particule

Comment

• Eu am o mare pata pe masinuta asta :-) e perfecta pt familia mea! Chiar ma gandesc cat dureza livrarea ...

Comment

• Daca dai comanda acum la masina sigur dureaza ceva luni pana vine.
              Adica o sa apara si la Duster versiunea prestige pana vine masina si poate si un facelift.
              Cica un indian ar vrea sa comande multe dusteruri pt tara lui India ca este convins ca acest model o sa aiba un succes nebuun la vanzari.

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post

Intrebare de om anti-SUV. De ce as cumpara Duster varianta cea mai ieftina 1,6 16v cu tractiune 2x4 cand la aceiasi bani pot cumpara Logan Prestige si-mi raman si bani de rovigneta si taxa de prima inmatriculare?
                Sa te poti duce la pescuit, pe munti si prin alte locuri inaccesibile unei berline normale. Daca esti genul de om care nu iesi din oras decat pe sosea, iti este suficient si un scuter, care este mult mai economic. Referitor la Prestige, sa fim seriosi, aia e masina pe care dai o caruta de bani degeaba (pentru un volan imbracat in musama si doua culori pe bord eu n-as da 650 de euro), cea mai echilibrata varianta de echipare de la Dacia este Laureat-ul.

Comment

ei, lasa ca ai tot timpul, esti inca tanar
                  pana si goagal a mai auzit cate ceva
                  We are sorry but the page you are looking for is no longer abvailable.

Comment

• ABS 8.1 exista pe logan chiar din era faza 1. asa ca nu-i nimic nou. dar normal ca da "suturi" in pedala, altfel nu ar mai fi echipata masina cu ABS
                    sigpic

Comment

De ce as cumpara Duster varianta cea mai ieftina 1,6 16v cu tractiune 2x4 cand la aceiasi bani pot cumpara Logan Prestige si-mi raman si bani de rovigneta si taxa de prima inmatriculare?
                      La Euro 5 nu se platesete taxa de prima inmatriculare.

Si daca iti vei lua Duster vei vedea lumea de sus.
                      sigpic

Comment

• @ovidiu.st: ce te face sa crezi ca nu am fost si cu Loganul la munte sau la pescuit. Si pe ce drumuri . Nu a avut nici pe dracu. Oricum fara tractiune 4x4 nu stiu ce off-road face Duster-ul. Cred ca are exact acelasi comportament ca un Logan normal. Daca-i Logan Laureate 1,6 16v in loc de Prestige i-mi raman si bani de benzina nu numai pentru taxe .
                        @ParuLuScorilo: "less" inseamna mai putine nu inseamna deloc.
                        @valeriuciprian: nu se achita dar o recuperez la pret .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@[U][B]"less" inseamna mai putine nu inseamna deloc
                          Este ca inseamna "mai putin"? Asta in engleza. In romana, in schimb, "i-mi" sau "vre-un" nu inseamna nimic ;)

Comment

• valeriuciprian , dustelu este euro 5 doar varianta 4x4 , euro 4 sunt cele 4x2.

Comment

• Concurent ar fi Skoda Yeti, care-i mai scumpa cu suficient de mult.
                              Duster e bun daca ai drumuri pe care sa mergi cu el, caci altfel, platesti de pomana.
                              Amatorii de pescuit, ceva off-road slabut, camping prin locuri mai greu accesibile, cei cu case pe la munte, ar trebui sa se uite la asa ceva.
                              Masina ofera suficient de multe lucruri noi. Pacat doar ca n-are climatroanica Asta era visul romanului.

Comment

• Nu contest calitatile Duster-ului doar calitatile celui 2x4 1,6 16v comparativ cu Loganul cu aceiasi motorizare.
                                Mai este un vis care nu s-a materializat. Discuri pe spate.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google