DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• m-am reutat pe dotarile unui sedici dynamic [15681 euro cu tva] si ale unui duster ambiance full [12605 euro cu tva] si si in afara de ceva "inchidere cu Deadlock" si "sistem antiincendiu" care nu stiu ce sunt exact, nu vad ce are Sedici in plus ca dotari.
    spune-mi, cam in ce mod Duster e mai sarac in dotari? sau poate te referi fata de alte masini triple la pret care-ti ofera GPS in bord si full piele? ca Sedici din specificatiile de pe site-ul Fiat nu pare cu mai nimic superior.
    Attached Files

Comment

• Eu daca aveam 40000 de euro luam un Nissan Navara full de 2.5 si 171 cp.
      Dar cum nu am bani nici de Duster deocamdata nu pot sa zic ca este proasta masina si ca la 13/15 mii de euro nu iti ofera destule.
      Asa ca dai 40000 ai dotari la o masina si daca dai 15000 atat primesti,, pe ce dai.
      Dusterul la banii lui chiar isi merita banii pe deplin si nu mai faceti voi comparatii ca ar merge un motor mai mare pt ca daca ar pune un motor de 170 cp ar costa 17 mii sau 20 de mii de euro.
      Nici nu mai vreau sa vorbesc de dotari ca nu are rost,,,,luam doar motorizarile si atat.

Ps...Vorba proverbului""Vulpea daca nu ajunge la struguri,zice ca sunt acri".
      Asa si carcotasii..Nu au bani de Duster(de alte masini mai scumpe nici vorba) si deja zic:
      SCUMP DOMNE",SCUMP...DINCOLO ERA MAI IEFTIN.

Comment

• Si iar discutia revine la MARCA, care binenteles si marca se cumpara si are o valoare, va plimbati in cerc dragi colegi. Mai on-toppic daca nu, mai bine deloc ca nu isi are sensul... parerea mea.
        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• duster are in echiparea cea mai desteapta maxim 1300 kg cu tot cu pene.pai la cat are cred ca sunt suficiente motoarele astea.mai mult de 150 km nu poti impinge aerul cu ele.nici nu e nevoie.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• duster-ul are aproximativ aceeasi greutate ca si fluence si aceleasi motorizari. daca fluence merge, si duster merge. coeficientul de aerodinamica nu prea conteaza aici din moment ce duster nu e facut sa alerge pe autostrazi cu viteze supersonice.
            deci nu-i ca si cum renault ar pune pe dacii motoare de cocoa, ci foloseste aceleasi motoare de pe propriile ligheanuri.

Comment

• Uitati in ce tara traim baieti. Unde este patriotismul din voi. De ce tot timpul trebuie sa exagerati. Chiar nu intelegeti ce segment de piata abordeaza Dacia prin modelul Duster. Pot sa pariez ca multi vorbiti doar de dragul de a face postari pe site.
              Asta dovedeste ce fel de mentalitate au romanii. Si dupa cum spunea un reprezentant al FMI venit in Romania :" Cine are bani de o dacia sa isi cumpere o dacia" ( noua) nu o rabla de pe pietele occidentale.
              Cati dintre voi care vorbiti de Duster de rau conduceti logan?
              1.2 TSI

Comment

• Ce intrebare!
                Suntem pe loganclub majoritatea avem logan
                Nu e nimic rau sa iti spui opinia,parca nu se mai vinde duster ca o vorbesc eu de rau.De aia nu s-a vandut loganu ca unii visau pisicute.
                Fiecare are parerea lui,eu am spus-o pe a mea buna rea asta e.

bro la pretul ala sunt asemanatoare dar pe la 17000 se schimba treaba.

Ivan Marian,ce te face sa crezi ca suntem asa amarati si nu ne permitem decat oltcit?.Cum am mai spus care e treaba ca imi dau eu cu parerea asupra lui Duster?
                sigpic
                !

Comment

• @irinel: probabil majoritatea. dar argumentul patriotismului nu tine. e piata libera, fiecare cumpara ce i se potriveste mai bine pentru banii pe care ii da. si in principiu cel care ofera mai mult castiga.
                  problema e aici ca momentan nu se stie cine ar oferi mai mult sau macar cat o face duster la cat costa duster.
                  comparatiile inutile au aparut cand s-a sustinut ca alte crossovere ofera mai mult decat duster dar la diferenta evidenta de pret. un lucru pe cat de firesc si logic, pe atat de trecut cu vederea.

@vdmihai: unde vezi tu asemanarea? una-i 12600, alta-i 15600. asemanatoare rau ai putea zice, nu? la naiba, is doar 3000 de euro la mijloc. un fleac. in medie, banii astia-i bem intr-o seara cu prietenii, ce ne pasa noua. maruntis de lolipop.

LLE: ooo, am uitat. iarta-ma, unde-mi era oare capul? sigla de Fiat de pe capota costa 3000 de coco. acum da, sunt asemanatoare.
                  Last edited by bro; 7 March 2010, 21:14.

Comment

• Una peste alta nu e o masina rea...comparativ pret/dotari sta bine nu avem cum sa o comparam din pdvd al pretului cu nici un alt crossover.Dabia astept sa il primesc si sa vedem atunci adevaratele minusuri si plusuri.Inca nu avem pe ce sa discutam deoarece nici unu din noi nu a condus una.Mie unu imi place si ca pret si ca functionalitate.(parerea mea) :P

Comment

• ce varianta ai comandat ?
                      1.2 TSI

Comment

• @Mihai eu unul momentan nu am bani de Duster si la fel ca tine imi dau cu pararea pe forum.
                        Dar ca sa compari Fiat Sedici cu Duster nu prea merge deloc.
                        In primul rand eu am luat variantele full pe benzina 4X4 de la fiecare si a iesit asta:
                        -Fiat Sedici Luxury 4X4 Full pe benzina costa undeva la 20100 euro
                        -Duster Laureat Full 4X4 pe benzina costa undeva la 15100 euro
                        Deci diferenta este una uriasa de 5000 euro asa ca nu trebuie sa mai facem comparatii cu alte marci.
                        Si prea multe in plus fata de Duster nu primesti de 5000 de euroi.
                        Duster isi merita banii si asa cum sunt super multumit de Partenerul meu asa o sa fiu mai mult ca probabil multumit si de Duster cand o sa mi-l iau.

Comment

• Deci bro care e treaba?Eu ziceam de ACELASI pret(versiuni diferite,nu full una si full cealalta) si care e faza ce te legi de mine.Te am suparat eu cu parerea mea?Ce arunci cu atatea ironii.

Ivan Marian prin postu ala al tau ne bagasi pe toti in aceeasi oala.
                          sigpic
                          !

Comment

• Am vazut astazi un tir cu Duster-e oprit intr-o benzinarie in Sibiu (langa Kaufland).

Toti care treceau prin zona se opreau sa vada Duster ul de aproape.

Mie unul mi-a placut foarte mult cum arata. Rotile sunt bine proportionate si nu par deloc mici in raport cu caroseria.

Ce mi s-a parut mai ciudat e ca toate erau 4x2. M-am uitat special la puntea spate si nici unul nu era 4x4. Oare asa multi clienti isi comanda 4x2 ?
                            Logan GPL 1.4

Comment

• @vdmihai, nu poti compara versiuni diferite la preturi diferite, pentru ca nu ai ce compara. ori sunt la acelasi pret, dar unul ofera mai mult de cat celalalt, ori au aceleasi dotari dar unul este mai scump decat celalalt. intr-o comparatie trebuie sa existe termeni de comparatie, de aia i se zice comparatie. eu ti-am facut comparatie la 4x2 aceleasi dotari, pretul in favoarea dusterului cu 3000euro, Ivan ti-a facut comparatie la 4x4, aceleasi dotari, pretul de asemenea in favoarea dusterului cu 5000euro. tu totusi sustii ca sedici si duster sunt asemanatoare. eu is mai prost si nu-mi dau seama de ce.

@stolniceanu: ca sa vezi cat de multi bani au romanii. se arunca la ieftinele 4x2. iar noi aici comparam masini la 17000euro si facem abstractie de diferente de mii de euro. sunt curios cati dintre viitorii posesori ai dusterelor pe care le-ai vazut tu si-au facut deja o simulare de credit la cea mai apropiata banca si cati vor sari cu cash-ul jos.

@vdmihai again: ma scuzi daca ignoranta ta fata de puterea de cumparare a gramezii de posesori de logan ambiance si viitori posesori de duster 4x2 chel ma supara. pentru ei pretul momentan/aparent imbatabil pare sa conteze mai mult decat gramada de optionale peste optionale la suprapret. ha, si cati s-au plans ca pe logan n-ai incalzire in scaune. uite d-aia n-a avut succes pe piata si dusterul va fi de asemenea un esec [sarcasm alert].
                              Last edited by bro; 7 March 2010, 22:58.

Comment

• Mihai daca eu nu am bani de Duster acu nu inseamna ca nu am deloc.
                                Si sigur sunt multi ca mine care ar vrea sa schimbe loganul actual cu un Duster ,dar nu pot din lipsa lichiditatilor.
                                Daca tu Mihai ai mai multi bani, ia Fiat si bravo tie ca iti poti permite treaba asta,jos palaria.
                                Vorba lui @Bro vor fi viitori posesori de Duster chel la 10500 si viitori posesori de Duster full la 16000.
                                Uneori si chiar mai des gramada asta de bani face diferenta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google