DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, plastice plastice si iar plastice)
    Discuri de frana pe spate.
    Aaa, si sa nu uitam climatronic.
    N-are asa ceva....nu-mi place

Comment

• dap, si ce pacat ca celelalte masini la aceeasi bani au toate astea. pana si cele care-s mult mai ieftine. iti vine sa crezi? astia de la Renault is imbecili. si i-au imbecilizat si pe cei de la Dacia de cand i-au cumparat. Dacia facea masini mult mai bune inainte sa fie preluati de francezi. totally, dude.

Comment

• Faceau masini mult mai bune inainte?!

Si on topic eu cred ca un 4x4 echipat cu diesel 110 euro 5 , AC (chiar si manual), ABS , ESP (restul optiunilor nu mi se par relevante) la aprox 16000 euro este super ok in gama de vehicule in care concureaza.

Comment

• am vazut dusterul azi!era un trailer in fata la serus-nissan plin cu duster!diseara sau maine o sa pun si pozele pentru ca am oprit sa il studiez.la prima vedere,mi-a placut,e mai mare decat ma asteptam!

uitati si pozele promise
          Last edited by PCH; 17 March 2010, 20:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• scuze,acum sunt aici!
            Attached Files

Comment

• a fost cineva curios sa foloseasca google traducere sa traduca Duster?
              sigpic

Comment

• 1. cârpă de şters praful
                2. buleandră
                3. paceaură
                4. aspirator de praf
                5. ştergător
                6. sondă neproductivă

Comment

• Noi sa fi sanatosi ca mergem cu carpe...bine ca nu mergem cu zdrente!
                  PCH te invidiez deja ca ai vazut Dusterul si abia astept sa il vad si eu.

Comment

• una peste alta,eu am ramas placut impresionat de masinuta...este mai mare decat imi imaginam,este chiar draguta,sa nu ii spun frumoasa si cred ca isi merita fiecare banut!facea spectacol ieri,opreau masinile,se uita lumea ca la "masini straine"...

Comment

• Incepe sa-mi placa si mie, dar imi depaseste buzunarul!
                      Mi-as cumpara unul full 4wd. Si daca ma tine tot ca loganul pe care-l am acum, e super ok. Sa vedem cum o mai fi in romania!

Comment

• La stirile ProTv au fost 2 stiri una dupa alta...una calda ,una rece..
                        -Prima stire...Sa lansat dusterul in romania si bla,bla,bla despre detalii ,preturi.
                        -A doua stire..Benzina a sarit de 5 lei (5,1 5,2 5,3 lei)si o sa ajunga si mai mult pt ca sa scumpit barilul de petrol..
                        Intrebare,,Mai cumpara cineva Duster?

Comment

• Ce legatura are Duster cu pretul benzinei? Consumurile declarate sunt sesibil egale cu ale MCV-ului. Cine are nevoie de 4x4 crezi ca se uita la pretul benzinei? Iti spun eu ca nu, isi va cumpara un 4x4 diesel (cuplu mare la turatii mici, consum la jumatate) pentru ca n-are nevoie sa fuga cu 250km/h cu un SUV. Daca Dusterul ar fi fost o masina de fite (gen X5, Chayenne, ML, GL sau mai stiu eu ce alte dracovenii) ar fi fost un motiv de gandire in plus la achizitionare, dar Dusterul se va vinde in 90% din cazuri in varianta diesel.

Comment

• Autoturismele si benzina sunt produse antagonice. Pe o piata normala cand pretul la benzina(carburant) creste, pretul autoturismelor scade si invers. E o lege economica (chiar scrisa ).
                            P.S. Romania nu-i o piata normala .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Revin cu intrebarea... ce rost are sa aduci in discutie Dusterul, care e un SUV, cu pretul benzinei? Am mai spus, Dusterul il cumperi pentru utilitate nu pentru ca asa dicteaza legile pietei. Cu lesinatul ala de 1.6 16v sa te duci pe munte si sa mai ai si pretentia sa traga... sa fim seriosi, daca ti-a ramas masina cu o roata in noroi sau te-ai impotmolit in zapada, nu mai iesi, ca sa nu mai spun de cata benzina arzi aiurea incercand sa te desfunzi. Cu un diesel, chiar daca patinezi, ai cel putin 70-80% sanse sa iesi din necaz fata de un benzinar.

Comment

• Si cu disel o sa stai in mocirla,nu exista reductor si diferentiale blocante doar un diferential central 50:50
                                Atata timp cat dusterul e echipat cu moatoare pe benzina eu cred ca e important pretul benzinei,dusterul este pentru off road urban.Mai precizez si fiabilitatea motoarelor pe benzina in comparatie cu disel.
                                Last edited by crull; 18 March 2010, 16:57.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google