DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am intrat pe offroadromania.com si m am uitat la masini. 50 % sunt benzine de 2800 3000. eu vad singurul avantaj ca fiind treptele mult mai scurte pentru benzina. mie mi ar place o masina de offroan cu care sa ma pot deplasa cat mai incet para sa o tin din ambreiaj. ceva de genu' a 1 a la liber 1 kmh si sa am si cuplu la viteza asta.

Comment

• Mama ei de matematica: 12 vs 8, procentual 50% reprezinta? Sunt motoare mari si basinoase...Ca ex: totoia landcruiser de 3.0 td 120, bate la curul gol orice g classe de 3.0 180 de cai ( inclusiv pe cel scurt).
      Acum sa revenim la topic, ca o dam in diverse
      Vb mai multe la intalneli pe tema asta.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
        @crull: ce reductoare stimabile? Vb de masini in aceeasi configuratie.
        Aici vb de off-road, nu de drum ca-n palma sau linii/viteza maxima.
        Cu ce e superior benzinarul?
        Control mai fin al puterii? Aoleo...alt argument?
        Turbina care in momentul intrarii in functiune rupe aderanta....Mama lor de argumente

Uite, ca sa nu mai spunem de faptul ca pot intra in apa mai sanatos cu un diesel, am cuplul necesar mentinerii puterii, uitati-va de vedeti cum sunt echipate masinile de off-road. Care sunt motorizate otto? Spun asta, ca sa nu credeti ca sunt eu pro diesel, desi nu-mi place motorizarea diesel, insa in off-road este ceea ce trebuie.
        Bune contra argumente.Am specificat ca diselu se comporta mai bine in apa.Pentru mine discutia pe subiectu asta a luat sfarsit,castigator a iesit diselul.

Comment

• Da-mi cu tesla in cap daca gresesc...doar nu sunt mama Omida.
          Doar sa fie ceva palpabil, caci fraza cu acelerare fina, nu prea merge.
          Cat despre reductoare, da, ai dreptate, insa vb de masini in aceeasi configuratie, nu unul cu si altul fara. Ma rog, am cam dat-o in off-topic, ca Duster, dupa cum bine ai spus, nu prea e off-road-er.

Asa ca si tu si eu avem dreptate, ca sa cadem la pace.

Comment

• Åžtirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ÅŸtiri interne si externe în timp real, ÅŸtiri politice, ÅŸtiri economice, mondene, sociale si din sport

Comment

• Originally posted by ovidiu.st View Post
              ............ Daca Dusterul ar fi fost o masina de fite (gen X5, Chayenne, ML, GL sau mai stiu eu ce alte dracovenii) ar fi fost un motiv de gandire in plus la achizitionare, dar Dusterul se va vinde in 90% din cazuri in varianta diesel.
              Urasc cand am dreptate!

Comment

• Motorina sau benzina, de preferat benzina, daca astia de la banca imi acorda imprumut(maine fac vorbele cu ei) pentru un Duster 4wd si ac(laureat), o sa-mi iau si eu unul. Sper sa apara repede elemente tuning si pentru el!

Comment

• Originally posted by ovidiu.st View Post
                  Urasc cand am dreptate!
                  Ce legatura are stirea de pe mediafax cu ce ai spus tu,nu se specifica preferintele in privinta motorizari.
                  In plus este o stire cu incarcatura comerciala ''Aproximativ 80% dintre clienţii care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpă versiune a modelului, a declarat, joi, directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.'' Ce te astepti sa decalre directorul comercial?Ca nu merg vanzarile sau ca in preferintele romanilor se afla variantele mai ieftine gen 4x2 ?

Comment

• chestie de marketing,probabil au comenzi mari pe benzina si stau cu dieselul in stoc!

Comment

• am vazut azi dimineata duster pe strada. cu numar de probe.imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac poze ca a trecut in mers destul de repede. este mult mai mare dacat ma asteptam si iti lasa impresia de masina straina si solida. mie imi place mult. arata fain rau

Comment

• A facut drive-test cineva pana acum? Impresii?

Comment

• Originally posted by crull View Post
                          Ce legatura are stirea de pe mediafax cu ce ai spus tu,nu se specifica preferintele in privinta motorizari.
                          In plus este o stire cu incarcatura comerciala ''Aproximativ 80% dintre clienţii care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpă versiune a modelului, a declarat, joi, directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.'' Ce te astepti sa decalre directorul comercial?Ca nu merg vanzarile sau ca in preferintele romanilor se afla variantele mai ieftine gen 4x2 ?
                          Salut.
                          Pai decit un duster 4x2 mai bine raman la logan in continuare
                          Ori se cumpara un suv 4x4,ori mai bine stati in banca voastra
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• ) de unde sa se faca drive-testuri cand el nici nu s-a lansat !

Comment

• dar rau esti tu....uite eu am facut teste cu el ,tata e inginer la dacia!

Comment

• Baiiiiii,,,,,, a plecat Baselu cu Dusterul din Mioveni.
                                Si-a ales unul rosu pe comanda diesel full,full,fullll si a platit din contul familiei banii pe loc 710 milioane.
                                Sa venim la Cotroceni ca sa il vedem pe primul roman care a condus Dusterul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google