DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Astazi au fost date oficial primele imagini cu Dacia Duster, primul SUV romanesc.
    Spre surporinderea mea arata bine, desi nu este un exercitiu de design prea excelent, ba chiar cand vad pozele http://z8.ro/oficial-dacia-duster imi aduc aminte de vechile Mitsubishi Pajero dar si de ARO.

Cu siguranta vor fi atractive datorita pretului, care va fi mic.
    Mi-ar palcea sa vad o versiune Full si imagini cu interiorul masinii.

De ce imi era frica nu am scapat, si anume motorizarile acel 1.6 16v si cele doua diesel ce se gasesc si acum pe 1.5 dCi.

Comment

) am trait sa o aud si pe asta...cu ce iti aduce tie aminte de aro ?
      Ce au motoarele 1.5 dci si 16voltiu' ?
      ps : mai sunt vreo 2 topicuri deschise pe aceeasi tema..

Comment

Motoarele alea sunt totusi prea mici ptr un SUV, iar aspectul de ARO mi-l aduce aminte datorita designului.
        NU zic ca ar arata urat dar nici foarte bine. Ideea e ca Dacia merge pe aceasi baza ca si cu Logan, raport calitate pret.

Comment

acuma ai fi vrut design exterior de x6...interior de s-klasse si sasiu de volvo xc90... ca motorizari sunt destul de ok .. sigur versiunea 4x4 va fi numai cu motor "dizel" .. or sa mai introduca ei 2-3 motoare pe langa astea..

Comment

mai nu design de X6 si interior de S-Klasse, era vorba de o evolutie din punctul asta de vedere.

Comment

da, clar. io cred ca va e dor de unupatru empretrei, de aia va e de fapt ciuda, ca l-au scos din lista de motorizari la suv...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

tu ai ceva cu unu.patru ? ) zi repede
                oare 2.0 benzol nu vor pune?

Comment

io am cu 1.4? aia cu 1.4 au ceva cu 16v... apropo, tu din care tabara esti? ca te vad cam nehotarat cand ma uit la motorizarile tale...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mai mult spre 1.4 ) asta e de suflet...asta de 16volti mai ocazitional...

Comment

io credeam ca 1.4 cad iti dai blana, ca 16v e un gunoi de motor...

Comment

din pacate nu am gasit niciunde poze cu interiorul...
                        sigpic

Comment

ma uitam in revista autoshow unde prezentau mai pe larg "duster cup " interioru era din fibra e carbon...iar in versiunea de serie va fi normal adica ca la restu gamei dacia

Comment

mah da este ca nu voiati voi dusterul de rally la 5000 ded euro? si cu climatronic, 6 airbaguri, senzori de ploaie si lumina, interior fibra si piele...zi serios acuma...

ps: vad ca va intereseaza foarte mult interiorul si alte cele, dar de 2 zile nimeni n-a observat ca dacia duster s-a impus in trofeul andros. alain prost a castigat ziua a 2-a a competitiei. asta nu stiati...de fapt, va intereseaza? mai conteaza ca dusterul a stabilit cel mai bun timp/tur al competitiei? neesential, important e ca o masina de raliu facuta pentru promovarea marcii nu se vinde cu 5000 de euro si dotari de seria 7...

ps2: pt "curiosi", cititi aici
                            Last edited by Seba; 8 December 2009, 20:50.

Comment

bai seba ... ia nu mai citi gandurile noastre decand visez la un v6 360 de cai ... dar daca nu e v6 de 1.4 degeaba )

Comment

Originally posted by Seba View Post

ps: vad ca va intereseaza foarte mult interiorul si alte cele, dar de 2 zile nimeni n-a observat ca dacia duster s-a impus in trofeul andros. alain prost a castigat ziua a 2-a a competitiei. asta nu stiati...de fapt, va intereseaza? mai conteaza ca dusterul a stabilit cel mai bun timp/tur al competitiei? neesential, important e ca o masina de raliu facuta pentru promovarea marcii nu se vinde cu 5000 de euro si dotari de seria 7...
                                adica atunci cand v-ati dat pe traseul acela cu macadam, Dusterul era mai adecvat decat loganul?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google