DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce bine ca pune dci-ul de 105cp desi puteau sa puna si ei unul mai mare de 1.9 cu 130cp.

Comment

@Seba: Multumesc pentru informatie.

Ce tare ar fi sa scoata cei de la Renault Duster RS cu motorul de 300 de cai.
      Last edited by Cristi_LCD; 8 December 2009, 21:28.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@cristi_lcd:da, duster rs, st, sti, f1team si quattro, toate in unul, de 3000 de cai. la 5000 de oiro, cu interior din fibra de carbon si piele alcantara...
        @bogdan1984: da, clar. dar nu pe mana noastra, care, zic eu, nu stim sa ne dam cu integrale de 300 de cai.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ziceau la ProTv azi.. ca pretul va incepe de la 15.000 de oiro... nu prea ii "masina romanului" la banii astia..
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

probabil oamenii de la Dacia-Renault nu au facut nici un studiu de piata...
            sau poate ne-am invatat noi cu pomana?
            cu siguranta nu se adreseaza tuturor romanilor acest SUV
            sigpic

Comment

Totusi pentru o masina in jur de 1200 kg motorizarile mentionate sunt suficiente ca si pt logan de altfel, oricum pe parcursul anului viitor (sper) se vor mai adauga si alte motorizari printre care si un benzinar de 2 l 140 cp.

Comment

Eu am inteles ca pretul va fi intre 10.000 si 15.000 de euro. Nu de la 15.000 de euro. Oricum varianta 2x4 pentru mine e teapa ori 4x4 ori mai bine Logan.

@Seba nu neaparat la 5000 de euro. Dar si la un pret de 20-25.000 de euro ar fi destul de competitiv pe piata. Majoritatea SUV-urilor la pretul asta au puteri de aproximativ 150-200 CP. Plus ca nici nu s-ar lupta cu Koleos ca asta nu are variante de putere asa mare.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Are pret apropiat cu suv-urile Hyundai.

Comment

ce-mi place cand va agitati. ia sa vedeti voi daca iasa dusterul cu dotari de hiunday santa fe si pret de logan. ia zice-mi voi, dar sincer, dupa ce va ganditi vreo 2-3 secunde inainte sa raspundeti: cine mama dracu da 25000 de euro pe o dacie? care dacia, sigur nu va avea dotarile full de la un crv, freelander, koleos, santa-fe. o sa aiba ceva mai putine, va fi ceva mai putin sigura, ceva mai prost lucrata, ceva mai submotorizata...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

seba iti raspund eu... desi cu parere de rau. Nimeni !
                      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Eu zic ca pretul maxim va fi in jur de 15000 in Romania inclusiv cu esp care va fi optional pe versiunile de top.

Comment

undeva la 12000euro putem sa achizitionam prima varianta pe benzina...la 16000euro full...

Comment

Modelul care va iesi in primavara e departe de ce au prezentat ei in prototip. Iar pretul de plecare de la 15000 euro va fi un adevarat esec avand in vedere motorizarea si "marfa romaneasca".

Comment

15-16 mii e maxim mah nu de start...

Comment

Originally posted by parpales View Post
                                Eu zic ca pretul maxim va fi in jur de 15000 in Romania inclusiv cu esp care va fi optional pe versiunile de top.
                                Vezi sa nu puna ei ESP...cu motorizarile care au ei de gand sa le puna pe Duster abia se va misca si vor spune ca nu e necesar un ESP.
                                Nu cred ca vede Dacia in urmatori 4 ani ESP chiar si optional, ei nici macar nu au facut standard ABS pe toate nivelele de echipare si vrei ESP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google