DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da, asa-i. nu ei au introdus in serie ABS, Uniunea (sau care or fi fost) le-a cerut, ca altfel nu il punea in serie
    sigpic

Comment

Pina la sfarsitul anului viitor vor fi si cu esp ... o sa vezi.

Comment

DIN 2011 VA FI OBLIGATORIU la toate marcile auto

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
          da, asa-i. nu ei au introdus in serie ABS, Uniunea (sau care or fi fost) le-a cerut, ca altfel nu il punea in serie
          Da scuze,ai dreptate,au ABS in serie de anul.

Comment

nu va mai dati voi cu presupusl despre ESP nici ai mari de la dacia nu stiu daca va avea esp sau nu. dar umbla undeva pe net adica stim unde , o poza cu un bord ``sfaramat`` de duster si bordul are martorul de ESP.
            Incercati sa veniti cu informatii bazate pe dovezi ca asa cu presupusu isi da si coana mita de la aprozar.

sigpic

Comment

ia uite ce am gasit...

90% logan ph2 (adica faceliftu`)
              Sunt curios ce motorizari o sa bage...

EDIT: Nu vad eu bine... pare sa aibe interior de piele (scaunele) ?!
              Attached Files
              sigpic

Comment

Am vazut pe un topic asemanator aceleasi poze... se poate sterge ultimile doua "raspunsuri" ale mele de aici daca se doreste. Multumesc!

Si scuze de dublu post, dar nu am mai putut edita mesajul anterior.
                sigpic

Comment

acu, dupa ce ti-am raspuns dincolo?

Comment

Nu stiu ce parere aveti voi dar mie unul imi place foarte mult.Chiar sunt curios ce pret va avea.Arata foarte bine.O poza gasita pe net http://assets.sport.ro/assets/sport/...uster_pimp.jpg si alte poze aici: http://www.carblog.co.za/2009/12/09/...ally-unveiled/
                    sigpic

Comment

• motoarele TCe abia intra pe meleagurile noastre. singurul disponibil e TCe 130Cp [1.4] pe Megane, si asta pe un nivel de dotari "exclusivist":
                      Noul motor Renault va fi disponibil exclusiv in versiunea de echipare speciala Luxury Privilege.

atata timp cat nici Renault nu foloseste motoarele astea din plin in Romania pe modelele lor, e cat se poate de firesc sa nu le vedem inca pe Dacia.
                      nu putem spera decat sa le avem disponibile peste 1-2 ani, odata cu lansarea noilor modele Dacia, in ideea ca pana atunci cei de la Renault vor aduce in tara si celelalte cilindree.
                      in primul rand isi vor dota ei masinile cu TCe, apoi pe cele de la Dacia.

ps: ups, reply-ul asta era pentru alt topic despre Duster, nu-l mai gasesc acum. oricum in alta parte se discuta despre TCe.
                      Last edited by bro; 9 January 2010, 12:36.

Comment

• Ideea este ca suntem foarte curiosi , eu zic sa avem putina rabdare...sunt sigur ca Dacia o sa-si respecte traditia,,,calitate la un pret mic,,,in limita bunului simt.

Comment

• Comment

• sincer.....nu prea imi place spatele mai ales in zona stopurilor....
                            in rest e interesant

Comment

• sublim, magnific. mirobolant. e dragut, imi place.

Comment

• E super.... chiar e o treaba buna din partea celor de la dacia si reno, mie imi place tare il ador.... l-am vazut acum vreo saptamna intr-o revistra , are si un pret bun chiar foarte bun, daca ar fi asa cum estimeaza revista. Bravo celor de la dacia
                                Last edited by marin marius; 18 January 2010, 23:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google