DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce mare este compartimentul motor...sau mi se pare?
    sigpic

Comment

• pai e mai mare, adica un pic mai redimensionat, doar e jeep nu, chit ca are sigla dacia, tot jeep e
      Life is short...play more!
      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Nu, pentru unii este DACIA jeep adica in viziunea unor persoane tot DACIE ramane...
        sigpic

Comment

• treaba lor, a alora de care zici tu...masina oricum e asa cum e, pozele nu prea mint
          abea astept sa vad una la dealer, ma duc automat s-o vad, si sa vad toate colturile masinii...nu de alta dar tata ar vrea sa-si ia una, decat un X3 la mana a 2-a pe la 20-25.000 euro din germania, unde si e, mai bine sa apara asta acolo, si-l ia de acolo, full options pe la 16-17.000 cat o fi...e NOU

Comment

• O sa il ia cu 15.000 euro cu toate dotarile, eventual mai scump daca vrea cine stie ce accesorii. BMW-ul sta altfel pe sosea, alt feeling in interior pe care Dusterul nu le va avea insa masina noua 4x4 cu central blocabil si dimensiunile Dusterului nu gasesti.
            Am desfacut fete de usi de X3 spre exemplu si chiar daca spre habitaclu arata interesant pe dedesubt nu sunt materiale extraordinare, adica pot sa afirm ca o usa de Seat Ibiza spre exemplu este mult mai bine realizata si are mai putine elemente de plastic. Sonorizarea standard deasemenea consta in niste difuzoare ordinare cu sasiu de plastic montate in aer, deci Logan rulz pentru nevoile noastre.

Cat despre ce ziceati voi de amanunte de design: tot ce modifici costa atat ca productie, ca montaj, ca cercetare cat si ca instructaj pentru personalul de la montaj. Nici nu va imaginati cate probleme pot aparea dintr-o schimbare minora careia nu i s-a dat atentie si se constata ulterior defecte, ca scartzaie, ca se indoaie nu stiu cum la cald etc. Oricum au fost mici probleme si a mai durat ceva pana la avizul de fabricatie.
            Last edited by Soran; 27 January 2010, 17:27.
            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• sal

noutati cu poze reale despre Dacia Duster la cum arata m-ar tenta sincer.... http://business.rol.ro/content/view/91010/5/

Comment

• si mai e ceva...cat costa un service, o revizie la bmw si cat la dacia
                daca si-l ia taica-miu, o sa am placerea prin vara sau prin iarna sa dau cateva ture cu ea

Comment

• Nici pe asta nu au pus discuri pe spate,au lasat tamburii aia urati
                  "Dadea" mai bine cu discuri zic eu.Si din cauza asta o sa apara multeee critici
                  +1 pentru tapiteria din piele si daca va avea ESP si asistenta la coborare in panta.
                  sigpic
                  !

Comment

• 10+ pentru aceasta masina. Dupa ce temin creditul la MCV, chiar mi-as lua un Duster. Pe mine acum in momentul de fata ma intereseaza fiabilitatea si costurile nu confortul. Cind voi avea bani mai multi (daca voi avea ), de confort cu siguranta voi gandi altfel. Am ramas placut surprins de MCV. Foarte multumit.

Comment

• Volanul ala in piele mere si pe logan? ;)

Comment

• Eu nu stiu ce va incanta pe voi piele si alte chestii inutile. Credeti-ma pe primul pla la o masina (cel putin pentru mine) este sa fie fiabila, sa nu stau mereu in service si sa bag o groaza de bani in ea. La o masina ieftina cum e loganul, nu poti emite pretentii. Este clar ca ar fi mult mai scumpa. Rugativa ca masina voastra sa fie "sanatoasa" 1000 de ani de acum in colo, si calatoriile voastre vor fi foarte placute.

Comment

• Daca pe mine ma tine masina 7 ani fara reparatii capitale atunci este brici.Golanu are 4 ani jumate fara nici o problema,sa vedem cat tine.
                          Cred ca si asta o sa fie fiabila desi sigur va avea unele mici probleme cum de altfel toate masinile au.
                          adicata2003 lucrurile acelea inutile sporesc confortul,si eu prin tineretea mea sunt adeptul confortului
                          sigpic
                          !

Comment

• Sti tu vorba aia: Vrei confort , platesti. Asta este!

Comment

• Asta e de cand lumea V-am vazut masina la my ryde si am vazut ceva modificari pentru confort gen acel televizor.

On:Nu cred ca ar fi scumpa la 15000 euro,in varianta full.
                              Este super ca este maaare si incapatoare.
                              sigpic
                              !

Comment

• Daca ar fi 15000 ar fi super, si nu mai te adresa ca "v-am" ca ma faci sa ma simt batran. Doar suntem colegi pe forum!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google