De completat este ca in Romania nu exista o Scoala de design Auto. Exista design industrial, ambiental, grafica.....dar nu auto.
DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia
Collapse
X
-
Ca si concept e criminal, dar deh...pe hartie se pot desena multe masini frumoase
A da, si numele...Duster...parca e predestinat (dust-''praf'' in engleza, nu? si duster - aspirator de stres prafu, carpa de sters prafu, ce drac au avut in minte astia cand au botezat-o?? )
Comment
-
Cum spuneam si pe topciul cu noul SUV, este doar un concept si pana in vor implimenta in productia de serie vor mai modifica o sumedenie de lucruri la el.
Asa la prima vedere proiectul arata bine, imi da sperante insa sper sa nu faca astia niste improvizatii de o sa ne doara mintea.
Comment
-
stepe si logan mcv au asemanari .sa speram ca si duster va avea aceasi asemanare.mie unul imi place.cand a aparut mcv am comandat fara sa stau pe ganduri si nu m-am inselat sant foarte multumit de el. sper sa apara dusterul sau cum sa numi .PS. RAMAN TOT LOGANISTLast edited by ice; 3 March 2009, 20:32.sigpic
Comment
-
Azi,in direct,lansare Dacia Duster...http://www.***********/Last edited by D-FENS; 23 March 2009, 13:12.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Cateva poze facute de mine. Masina e spectaculoasa, insa se puteau concentra mai mult la anumite lucruri sa le finiseze mai bine chiar daca e un concept doar pentru prezentare!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Eu sustin ca viitorul SUV nu va avea legatura cu Duster, decat in proportie de aproximativ 30%.
Masina unde a fost dusa dupa ce a fost prezentata la WTCB?
Comment
Comment