va nerge bine pentru ca dci 105 are suficient cuplu. sa vezi flame uri si versusuri dci 105 vs 16v 110. abia astept sa ma delectez.
DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia
Collapse
X
-
depinde ce cutie de viteze vor alege.
spun asta ca am facut drive test cu Fluence 1.5 105cp, cutie cu 6 rapoarte. urca in 3000rpm si peste ca vantul, rapoarte foarte scurte. nu apuci sa-l tii in plaja de cuplu. astfel motorul mi s-a parut lesinat de-a dreptul. sunt sigur ca daca testam si modelul cu cutie in 5 trepte era cu totul altceva. la naiba, loganul 1.5 85cp mi s-a parut helicopter pe langa fluence-u ala.
Comment
-
Last edited by ParuLuScorilo; 2 March 2010, 13:22.
Comment
-
-
tambur ...oricum pretul mi se pare foarte bun....pana acuma am citit pe site la promotor vreo 1000 de comentari ..din ca 90% romani frustrati...ca arata urat .. ca ei se duc si isi iau cherokee din 95' sau x3 din 2006 la pretu de 16 mii ... abea astept sa o vad live
Comment
-
Toti cocalarii pe toate drumurile (legat de cei ce compara Duster cu diverse vechituri).
Momentan nu prea ii vad concurent. Sau poate am nevoie de ochelari. Care ma ajuti?
Citroen C-crosser in varianta 2.4 benzol 170 de ponei este 17000 euro ( de la 27000), insa nu-i stiu echiparea.
Comment
Comment