DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va nerge bine pentru ca dci 105 are suficient cuplu. sa vezi flame uri si versusuri dci 105 vs 16v 110. abia astept sa ma delectez.

Comment

• depinde ce cutie de viteze vor alege.
      spun asta ca am facut drive test cu Fluence 1.5 105cp, cutie cu 6 rapoarte. urca in 3000rpm si peste ca vantul, rapoarte foarte scurte. nu apuci sa-l tii in plaja de cuplu. astfel motorul mi s-a parut lesinat de-a dreptul. sunt sigur ca daca testam si modelul cu cutie in 5 trepte era cu totul altceva. la naiba, loganul 1.5 85cp mi s-a parut helicopter pe langa fluence-u ala.

Comment

• Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.

Punte spate Multibrat tip Mac-Pherson la 4x4
        Motorizarile Euro5 si cutie in 6 trepte
        1.6 16v 4x4 are 78 kg in plus fata de logan
        samd
        Last edited by ParuLuScorilo; 2 March 2010, 13:22.

Comment

• Are si ESP si piele ca optionale...Acum sigur vor exista oameni care vor spune: " Da ba, dar la banii aia imi iau ceva mai bun"
          Un pas inainte pt Dacia. Bv lor. O masina competitiva.

Comment

• sa vedeti atunci cand se va compara cu touareg si se va spune ca dacia nu poate sa traga boeing-ul...
            sigpic

Comment

• Originally posted by marx View Post
              va nerge bine pentru ca dci 105 are suficient cuplu. sa vezi flame uri si versusuri dci 105 vs 16v 110. abia astept sa ma delectez.

Motorizarile sunt 1.6 16v 105cp benzina, 1.5 dci 85cp si 1.5 dci 110cp. Nu exista motorizarea 1.5 dci 105cp.

Comment

• visul romanilor :6 trepte si esp.acum pot sa mor.am vazut si asta.frana pe spate e pe disc sau pe tambur?
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• tambur ...oricum pretul mi se pare foarte bun....pana acuma am citit pe site la promotor vreo 1000 de comentari ..din ca 90% romani frustrati...ca arata urat .. ca ei se duc si isi iau cherokee din 95' sau x3 din 2006 la pretu de 16 mii ... abea astept sa o vad live

Comment

• Un foarte mare pas inainte, esp, piele, punte mcperson spate, euro 5, sase trepte la cutie, motoare de ultima generatie, greutate redusa, si pret bomba ! ! ! Respect Dacia ! ! !
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• Comment

• Toti cocalarii pe toate drumurile (legat de cei ce compara Duster cu diverse vechituri).
                        Momentan nu prea ii vad concurent. Sau poate am nevoie de ochelari. Care ma ajuti?

Citroen C-crosser in varianta 2.4 benzol 170 de ponei este 17000 euro ( de la 27000), insa nu-i stiu echiparea.

Comment

• O fi avand Duster piele si esp dar pentru asta costa 17210 euro. Vi se pare putin? E enorm pentru ce ofera.
                          Hyundai Tucson in varianta premium 4wd costa 20000euro.
                          Last edited by Alin0007; 2 March 2010, 18:19.

Comment

• Si ce suv iti iei cu bani aia ? adica 17210 euro ?

P.S. E fenomenal bordu si volanul... mai ales ceasurile..
                            Last edited by PeRuZzI; 2 March 2010, 18:22.

Comment

• Pai bordu e la fel ca al tau.

Comment

• Sa inteleg ca cele cu tractiune 4x4 trag in permanenta pe 4x4 sau au si posibilitatea de decuplare a rotilor spate?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google