saptamana viitoare, cica
DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia
Collapse
X
-
La ABS mi se pare cam ciudata treaba. La versiunile noi de Logan adica ph2 se afla sistemul ABS 8.1 ( avand mai multe avantaje fata de ABS 8.0) + AFU ( asistenta la franare ) nu inteleg de ce la Duster nu s-a montat tot acest sistem 8.1. In loc sa avanseze la unele chestii dau inapoi. Felicitari in schimb pt sistemul ESP, intreadevar e un pas inainte, un mare pas. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by bro View Postmai tot timpul in showroom is versiuni bogate in dotari. poate nu full, dar pe aproape. e si normal, trebuie sa-ti ia ochii nu sa te dezamageasca.
Comment
-
@Chrisnacht :Are si duster-ul asistenta la franare numai ca nu scrie AFU.Si banuiesc ca ABS este tot tip 8.1.Attached Files
Comment
-
oare cu un remap se poate ajunge la 130 CP cu 1.5 dCi?
Oricum frumos, iar pt 15.315 de euro full(Pack Look si Piele, geamuri electrice spate) cu 1.6 16v 4x4... ce masina ati mai vazut asa ieftina si 4x4 (poate Tata Nano 4x4 )? Stim cu totii ca Loganul intra cam peste tot (in general Dacia intra peste tot), atunci cu Duster cred ca se poate face off-road.
FELICITARI DACIA!
Pâs : Si eu as fi dorit un 2.0 de pe Clio RS (200 CP)! Dar tare cred ca o sa mai scoata baietii destepti de la Dacia si alte motorizari (amintiti-va ca loganul a aparut doar cu 1.4 si 1.6 MPI)Last edited by C&S; 2 March 2010, 22:57.
Comment
-
DUSTER: DIRECŢIA ŞI SISTEMUL DE FRÂNARE
Motorizare Benzină Diesel
Motorizare 1.6 16V 105 1.5 dCi 85 1.5 dCi 110
4x2 4x4 4x2 4x2 4x4
Benzina Benzina Diesel Diesel Diesel
Direcţie
Directie manuala/asistata (tip) Asistata (hidraulica)
Diametru de bracaj intre trotuare (m) 10,44 / 10,76
Numarul de rotatii de volan 3,2
Punţi
Tip punte fata Tip Mac-Pherson cu brat inferior rectangular si bara stabilizatoare
Tip punte spate Punte cu profil deformabil si epura programata, cu arcuri elicoidale Multibrat tip Mac-Pherson Punte cu profil deformabil si epura programata, cu arcuri elicoidale Multibrat tip Mac-Pherson
Roţi şi pneuri
Jante de referinţă(") 6,5 J 16
Pneuri de referinţă faţă/spate 215/65 R 16
Sistem de frânare
Tip sistem de frânare X
ABS Bosch 8.0 serie
AFU serie
Repartitor electronic de franare serie
ESP - - - Optional (versiunea Laureate)
"Asistenta la franare: simpla (S) dubla (D) - Ø ("")" S - 10"
Fata: discuri ventilate (DV) Ø (mm) / grosime (mm) DV 269 / 22 DV 280 / 24 (ABS) DV 280 / 24
Tot de pe site-ul Dacia . Amandoi cam avem dreptate ))Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment