DACIA DUSTER - Noul Concept De La Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai la motor de pana in 115hp la ce-ti trebuie discuri pe spate? In schimb ar fi trebuit scaune incalzite ca doar e suv.
    Concurenti sunt mai multi. Hyundai Tucson, Kia Sportage,masini ce se invart in configuratii de top si awd pe la 20000euro. Unde se duc 17000 se mai pot duce 3000. Acum depinde ce vreti.
    Last edited by Alin0007; 3 March 2010, 14:47.

Comment

• UUUU discurile spate .... NIII , mai sunt multe lipsuri la duster , pot sa enumar : scaune cu masaj , navigatie , sistem audio "bang bang Hand Holufsen" , faruri dayline( a la audi) , suspensie pneumatica , un motor potent(biturbo de preferat) , cutie automata si multe altele... Sa fim seriosi , la nivelul de dotari si pretul cerut , si la ce stie sa faca , nu cred ca gasesti asa ceva la concurenta , decat la preturi duble poate , sau cine stie ce sh.

Comment

• la ce iti trebuie discuri spate ? oltcitu are discuri pe spate si are doar 50 cai.

Comment

• pentru cei care se intreaba de capabilitatile de offroad ale lui 4x2, sunt destui ce-si cumpara la ora actuala SUV [foarte scump, bmw si audi] doar sa se care prin oras cu el. nici trotuarele nu se pun sa le escaladeze cu masinile astea. asa ca tractiunea fata poate fi aleasa fara probleme de astfel de clienti, cu buget redus.

cine vrea offroad de hobby, isi ia SUV 4x4. n-are ce sa se uite la SUV 4x2 asa cum n-are ce sa se uite la sedan, hatchback, supersport, tourer sau limuzina. cine vrea offroad adevarat se uita la un Jeep sau de ce nu truck. asa ca fiecare cu nevoile lui. Duster n-are nevoie [si nici n-are cum] sa satisfaca toate nevoile tuturor categoriilor de clienti.

a, si daca mi se accepta greseala grabei, Duster nici SUV nu e, ci e Crossover. toata lumea denumeste Duser-ul ca fiind SUV ca m-am molipsit si eu.

A crossover is a vehicle built on a car platform and borrowing features of a traditional Sport Utility Vehicle (SUV).
          In contrast to traditional SUV's, which employ body on frame, crossovers employ a car's unibody construction. The crossover combines, in highly variable degree, design features from an SUV such as tall interior packaging, high H-point seating, high ground-clearance, or all-wheel-drive capability — with design features from an automobile such as independent rear suspension, car-like handling and fuel economy.
          Crossovers are typically designed for only light off-road capability, if any at all.[1]
          Last edited by bro; 3 March 2010, 16:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cu bune cu rele, cu 4x4, cu 4x2 etc o sa se vanda de o sa mai angajeze astia de la dacia oameni ,ca sa faca comenzile.10 mii de posibile comenzi cica sunt in asteptare asa ziceau la tembelizor.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• cand ma gandesc pe ce drumuri am intrat cu golanu..... nici nu vreau sa imi imaginez pe unde as intra cu duster-ul.......
              Cu golanu umblam prin hartoape dupa un amic cu X5.... de se uita ala la mine si nu ii venea a crede.... cu duster-ul ii dau ceata ))))))))))
              sigpic

Comment

• conform Wikipedia, Duster e construit pe platforma B0 al Nissan si e dotat cu sistemul 4x4 tot de la Nissan. asta pentru cei care au intrebat ieri.

Comment

• Auziti fratilor...Cica Baselu ar fi primul roman care conduce Dusterul.
                  Yrman cred ca prietenul tau nu ar intra cu X5 pe unde intra acest duster in reportaj si sa imi spuna cineva daca cu berlina intri pe acest drum ..........http://stirileprotv.ro/video/de-ce-a...urile/60409466

Comment

• ati auzit ulimul banc ? zice ca doi nemti stateau in fata standului de la geneva si sprechaiau ei acolo , la un moment dat zici hans catre klaus ,- ce tie si cu romanii astia ,decat sa astupe gropile si-au facut masina, .........
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                      Auziti fratilor...Cica Baselu ar fi primul roman care conduce Dusterul.
                      Mai era unu' primu' in toate si l-am impuscat...
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• DA! Nu ne-a fost invatatura de minte cu primu trebuie sa il impuscam si pe al doilea.... ca nu se putea sa nu il voteze lumea, dar 99% dintre romani (care asculta manele) l-au votat!
                        ON: bancu' e iesit de acum 2 saptamani ;)!
                        O sa scoata Dacia si o versiune si pt Kia Soul sa nu se umfle ala in pene ca... sa mai astepte ca graba strica treaba.
                        My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Mie unu mi-a placut aroganta alora de la Mitsu , ei nici nu baga in seama Dusteru ca nu este din gama de masini pe care o vand ei, dar parca vad ca anul asta o sa fie pe primul loc la vanzari la 4x4.
                          Cat despre de la volanu tarii, cred si eu ca va avea nevoie de ceva offroad dealtfel cum e si tara asta, numai gauri.
                          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• scuze de double post, dar am gasit asta
                            My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Cred ca urmatoarea masina,a mea,va fi Duster.Imi place,avand in vedere ca nu sunt sanse sa avem strazi si autostrazi,Duster este rezolvarea.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Cred ca daca astia de la Dacia puneau sigla de Kia,Mitsu..pisu,asa la caterinca pe Duster ar fi zis astia""mama ce masina belea si ce pret bomba"
                                La ce preturi au astea 2 masini KIA si Mitsu..pisu sa stea cu ele in stoc mult si bine pana o rugini de la sine ca eu tot un Duster mi-as lua cu prima ocazie cand oi face rost de parai.

Acu ma framanta un gand...Cum dracu sa fac sa imi iau un Duster si sa moara toti dusmanii cu SH-uri ca """Iauite si taranul asta si-a luat Duster nou la 15000 ca noi luam Tuoareg din 1900Toamna sa traga avionul ""?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google