Loganul nr. 500.000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul nr. 500.000

Uzina Dacia de la Mioveni a produs
    cel de-al 500 000-lea automobil Logan

Miercuri, 26 septembrie 2007, de pe linia de fabricaţie a uzinei Dacia din Mioveni a ieşit automobilul Logan cu numărul 500 000 de la intrarea în producţie a acestui model. Cel de-al 500 000-lea Logan asamblat la Mioveni este o berlină, de culoare roşu de foc, din seria limitată „Kiss FM”, în varianta de echipare Laureate 1.6 MPI, şi este destinat pieţei din România.

De la lansarea pe piaţă, în anul 2004, modelul Logan a dat naştere unei adevărate game, constituite în prezent din trei versiuni de caroserie (berlină, MCV şi VAN) şi cinci variante de motorizare, din care trei pe benzină (1.4 MPI, 1.6 MPI şi 1.6 16V) şi două diesel (1.5 dCi 70 CP şi 1.5 dCi 85 CP).

Uzină sursă a întregului program Logan, platforma de la Mioveni produce în prezent în fiecare zi 930 de automobile Logan, cadenţa de fabricaţie urmând să atingă 1 000 de vehicule pe zi înainte de sfârşitul anului.

Alături de platforma de la Mioveni, alte şase situri industriale din întreaga lume asigură fabricaţia automobilelor Logan. (Sursa: comunicat de presa DACIA)

super,ce sa zic,un adevarat succes cel putin pe piata din romania,decat una SH din germania mai bine un logan nou nout cu care cel putin 100 000 km nu ai griji.

Comment

Originally posted by zenit
      Uzina Dacia de la Mioveni a produs
      cel de-al 500 000-lea automobil Logan

De la lansarea pe piaţă, în anul 2004, modelul Logan a dat naştere unei adevărate game, constituite în prezent din trei versiuni de caroserie (berlină, MCV şi VAN) şi cinci variante de motorizare, din care trei pe benzină (1.4 MPI, 1.6 MPI şi 1.6 16V) şi două diesel (1.5 dCi 70 CP şi 1.5 dCi 85 CP)
      Parce erau trei motorizari diesel, nu?
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Unii se incanta la SH-uri. Imi arata cineva azi un Opel (nu mai stiu ce model) dar arata bine..cu 1000 de euro din Germania. Cu drumul si inmatricularea in Bulgaria , la Silistra (taxe infinit mai mici) a ajuns la 2000 de euro.

Insa cei care spun ca mai bun e un SH de "marca" sa vada cum merge un Logan nou si apoi sa calculeze cati bani au bagat in masina vreme de 3 ani. Aia e...

FLORYN e cum zice DACIA !!!

Comment

un adevarat succes pentru cei de la dacia LOGAN ...abia astept sa-mi vina si mi-e masinutza ...deci sa stiu e a 500 ..mia si .....XXX masina )

Comment

asa ca termen de comparatie... cate dacia 1310 sau produs??? adica de la cele cu far oval pana la ``zambetu lu iliescu`` are cineva idee??? ca sa ne facem un termen de comparatie?
            oare va fi loganul un succes mai mare ca vechea dacia???

sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
              asa ca termen de comparatie... cate dacia 1310 sau produs??? adica de la cele cu far oval pana la ``zambetu lu iliescu`` are cineva idee??? ca sa ne facem un termen de comparatie?
              oare va fi loganul un succes mai mare ca vechea dacia???
              Stiam ca undeva la 2 mil da nu is sigur...

Astea 500 000 de loganuri is facute la Pitesti plus ca sau mai facut si in alte uzine, inca 200 000 loganuri, =>700 000 loganuri SUPER TARE
              ...de doi lei :p

Comment

In jur de 2,5 mil de Dacia 1300/1310 au fost produse.
                Last edited by Marius; 27 September 2007, 00:28.
                numar secundele

Comment

Comment

Originally posted by zenit
                    Unii se incanta la SH-uri. Imi arata cineva azi un Opel (nu mai stiu ce model) dar arata bine..cu 1000 de euro din Germania. Cu drumul si inmatricularea in Bulgaria , la Silistra (taxe infinit mai mici) a ajuns la 2000 de euro.
                    Insa cei care spun ca mai bun e un SH de "marca" sa vada cum merge un Logan nou si apoi sa calculeze cati bani au bagat in masina vreme de 3 ani. Aia e...

FLORYN e cum zice DACIA !!!
                    Ha? ...adicatelea l-a inmatriculat in Bulgaria? cum naiba a reusit/ nu iti trebui domiciliul acolo? sau macar rezidenta ceva...

Comment

Daca ai pe cineva acolo, se rezolva. Sunt bulgari care iti percep 200-300 de euro ca sa iti inmatriculezi masina pe numele lor. Oricum iesi superieftin decat in Romania unde Statul iti cere si 3500 euro la o masina SH (in functie de norma euro).

Comment

Aoileu...si am incredere in ei?...daca se razgandesc si declara ca le-am furat masina?

Comment

Si vanzarile pe modele:
                          • Logan berlină: 427 861
                          • Logan MCV: 65 831
                          • Logan VAN: 6 308

TOP 10 vânzări Logan
                          Ţară - Cumul la 31.08.2007
                          1. România 273 269
                          2. Rusia 98 798
                          3. Franţa 48 623
                          4. Maroc 23 444
                          5. Turcia 20 820
                          6. Germania 20 071
                          7. Algeria 18 647
                          8. Columbia 14 639
                          9. Spania 13 652
                          10. Venezuela 13 477
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
                            Si vanzarile pe modele:
                            • Logan berlină: 427 861
                            • Logan MCV: 65 831
                            • Logan VAN: 6 308
                            Andrei, imi pare rau ca te contrazic dar cifrele astea nu sunt la vanzari ci la productie. Mai verifica o data si te lamuresti!
                            De altfel, le-am postat eu un pic mai sus.

Comment

Scuze, acum am vazut ca le-ai postat si tu.
                              Datele alea sunt la vanzari sau la productie, tot aia e, doar nu se pierd Loganuri pe drum pana la client.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google