Poate mai dau si gratis. Oricum nu s-au vandut 500.000 de Loganuri sigur. Ganditi-va numai in show-room-uri cate sunt, sau pe stoc, ca sa nu mai spun ca poate in astea 500000 sunt si ale stricate la euroncap.
Loganul nr. 500.000
Collapse
X
-
eee si u rocri au masluit numartoarea ))
au facut dinainte calculele si cand au dat drumu la kiis pe fabrica au avut grija ca unu dintre ele sa fie kiss
oricum cred ca loganu va fi un suuces mai mare ca vechea dacie???sau ma insel?
sigpic
Comment
-
I-ti place sa contrazici (si mie uneori) . Si la aceiasi chestie(ca au calculat care sa fie norocosul) ma gandeam si eu plus ca de ce din cele 930 produse in ziua aia l-au ales sa fie al 500-lea tocmai pe ala KISS. Din nou totul ca idee.
Si da Loganul are succes mai mare decat vechea Dacie pentru ca atunci era monopol si nu prea aveai ce cumpara pe cand acum mai exista si altele.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
deja au ajuns la capacitatea de 930 de masini pe zi???
nu imi place sa ma contrazic imi place sami expun punctu de vedere intro discutie chiar daca il contrazic pe interlocutoru meu. si imi place cand nu se supara asa ca peace bro`
sigpic
Comment
-
E Rouge de feu.
Dar eu ma intreb altceva, cum de nu are bara de MCV?
Comment
-
Mda, si eu nu-mi dadusem seama?
Odata cu aparitia versiunii Kiss FM se pune bara de MCV pe Berlina.
Comment
-
Originally posted by MariusIn jur de 2,5 mil de Dacia 1300/1310 au fost produse.
Sonykel ce culoare are MCV-ul pe care-l astepti? Ca a 3.000.000 masina este un MCV? Sa nu fie a ta.Last edited by Cristi_LCD; 4 October 2007, 15:11.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment