Loganul nr. 500.000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

3 000 000 de vehicule produse la uzina Dacia din Mioveni

Un vehicul Logan MCV 1,5 dCI 85 CP, de culoare gri platine. Aceasta este „fişa de identitate” a automobilului care în ziua de marţi, 2 octombrie 2007, a marcat atingerea pragului de 3 000 000 de vehicule fabricate la uzina Dacia din Mioveni.

Automobilul Dacia cu numărul 1 milion a fost fabricat în 1985, la 17 ani de la începerea activităţii de producţie la Mioveni. Au fost necesari apoi încă 13 ani pentru ca producţia totală a uzinei să ajungă, în 1998, la două milioane de vehicule.

Lucrările de modernizare şi de extindere a capacităţii de producţie a uzinei din Mioveni, demarate odată cu preluarea Dacia de către grupul Renault, au dus la accelerarea ritmului de fabricaţie. Astfel, dacă fabricarea celui de-al treilea milion de automobile s-a realizat într-un interval de nouă ani (1998 – 2007), jumătate din acest volum a fost produs în ultimii trei ani.

De-a lungul timpului, la Mioveni au fost produse şase familii de modele de autoturisme (Dacia 1 100, Dacia 1 300/1 310, Dacia Nova, Dacia SupeRNova, Dacia Solenza, Dacia Logan), şi o gamă largă de vehicule utilitare. Începând din 2008, uzina Dacia de la Mioveni va ajunge la o capacitate de producţie de 350 000 unităţi/an. În aceste condiţii, automobilul Dacia cu numărul 4 000 000 ar putea ieşi de pe liniile de fabricaţie înainte de sfârşitul actualului deceniu.

© 2006 Dacia Groupe Renault

Comment

Originally posted by Rocri
      Sonykel ce culoare are MCV-ul pe care-l astepti? Ca a 3.000.000 masina este un MCV? Sa nu fie a ta.
      E pe naiba, ala e pentru export.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De unde sti?
        Last edited by crististreulea; 4 October 2007, 21:14.

Comment

Originally posted by Rocri
          Berline - 1.959.730 - 1300/1310/1410 . Sursa este site-ul Dacia.
          Sonykel ce culoare are MCV-ul pe care-l astepti? Ca a 3.000.000 masina este un MCV? Sa nu fie a ta.
          nu mai imi dati ma emotii
          e gri a mea toata lumea imi da emotii de genu baaaaa am vazut tiru cu mcvuri erau toate gri... si eu: sa mori tu
          singuru care mi-a dat un pont real a fost nea floryn care mia zis ca a vazut niste trailere in noaptea aia m-am dus la dacia si da venisera si mcv-uri gri...
          dar al meu nu era
          PS. al meu e 1.6 16v cred ca din cauza motorizari dureaza atat... pana monteaza nea Caisa 16valve in acelasi loc dureaza mult

sigpic

Comment

Eu chiar as fi vrut sa fie a ta din 2 motive: 1 ca era nr aniversar si aveai cu ce te mandri si 2 ca asteptarea ta sa se sfarseasca.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
              De unde sti?
              Originally posted by Libertatea
              Masina cu numarul trei milioane produsa de Dacia nu va ramane insa in Romania. Ea va lua drumul exportului si, in cateva zile, va ajunge in posesia unui cumparator din Italia.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google