Cunoasteti Pe Cineva La ORANGE In Bucuresti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cunoasteti Pe Cineva La ORANGE In Bucuresti?

as dori sa stiu daca cineva de aici lucreaza/cunoaste sau stie pe cineva care cunoaste o persoana la ORANGE bucuresti, poate chiar in service-ul unde ajung toate telefoanele din tara. am o problema cu un telefon SE k810i care este cumparat pe 7 octombrie 2008, si care dupa 3 luni a inceput sa imi faca probleme. acum ma lupt cu cei de la orange ca ei ii fac resoftare si au impresia ca l-au rezolvat, desi placa de contact e defecta, si ea nu are nici o treaba cu softul.

povestea intreaga aici

ma gandesc ca la cati sunteti pe aici din bucuresti, unul din voi are niste cunostinte, si vrea sa ma ajute si pe mine

fac cinste celui care ma poate ajuta cumva, la nationala la sibiu daca vine, sau la regionala la arges, cand o sa fie.

telefonul meu l-am depus asta seara la orange in brasov, dupa ce aseara l-am ridicat ca a venit de la bucuresti, mai varza decat a plecat. ar fi bine daca ar vorbi vreunul din voi care cunoasteti pe cineva, acuma, cat timp telefonul o sa fie la bucuresti.

daca e cineva care poate si vrea sa ma ajute sa imi spuna sa ii trimit pe pm numele de pe certificatul de garantie
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google