Joaca cineva jocul asta ? Pe mine m-a captivat , joc si in lumea 10 si in lumea 11.
Joc ' triburile '
Collapse
X
-
si eu am jucat pe lumea 5 parca... si pe 2 si pe 3 ... dar am renuntat ca ma plictisisem )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am jucat vreo 3 luni jocu acesta , deja eram maniac , acasa/lucru nu conta Pana mi-au luat toate satele ) porma m-am enervat.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
-
am jucat pe L4 si putin timp pe L5.. dupa un an + cateva luni am ajuns la 400+ sate, numai cu organizarea satelor pierdeam cel putin 3-4 ore pe zi.. in final din lipsa timpului am dat stergere de cont, mare parte dintr-un continent s-a facut gri
mi-a placut foarte mult, dar nu cred ca ma mai apuc vreodata .. necesita foarte mult timp
dupa parerea mea este cel mai bun joc de browser
Originally posted by alexNeagu View Postsi eu am jucat la lumea 2 , 3 ,4 dar mam lasat ca mau bombardat un clan de milinoane si mi-a fost najpa sa o iau de la 0 din nou dar e frumos jocu
Comment
-
Comment