Inca astept)). Ai vazut ca se poate? Timpii scosi de mine nu sunt nerealizabili, iti scoti ochii din cap dar ii scoti, daca ai bafta si mai bine.
NFS Porsche Unleashed 2000
Collapse
X
-
-
Prima incercare, bine ca stiu traseul si pe unde-mi aterizeaza masina dupa tunel. 53 de secunde si 96 de sutimi. Ai fost bun, dar nu suficient, pot scoate timpi mai buni ca ma frecasem de 2-3 ziduri.Attached Files
Comment
-
@D-Fens: noi avem versiunea care merge pe XP fara probleme!
@marx: mai munceste, haa!
Autobahn - 02:14.96;
Monte Carlo 2 - 00:52:59.
Vezi ca se poate? Ziceai ca am coade dar ai scos sub 2:16 pe Autobahn. Sari cu recorduri noi ca e loc de mai bine, maine-poimaine ii batem pe-astia de pe net cu 2:10 pe Autobahn cu 911 turbo 993.
Comment
-
@razvan: ia da-te tu fara Gulliver. Masina e mult prea mica, e teleghidata.
Exista vre-un program in care sa ne filmam cum facem cursele ca sa eliminam orice dubiu? Cum fac aia pe youtube, ce fel de program folosesc?
Comment
-
-
@alexspeed ok ma dau cu masina normala
eu sunt obisnuit cu masina teleghidataLast edited by razvan_boss; 12 April 2010, 16:48.
Comment
-
-
ce pasiuni renasc pentru jocuri uitate in negura timpului. a trecut un deceniu peste jocul asta si este inca in top.
@ alexpeed nu mai pot tati ca imi prajesc creierii. o sa mai dau din cand in cand. asa am sansa mai mare sa dobor recordu.
vezi ca 2.10 e facut cu race version. care ia si 335 340 kmh peunele portiuni. testat de mine
Comment
Comment