@Marx. Sa ii faci grafica pozei de diamentrul unui monitor 1024x1028 parca, de-aia se vede asa mica. Ca sa fie Gulliver, trebuie ca masina sa aiba o antenuta!
NFS Porsche Unleashed 2000
Collapse
X
-
-
Autobahn - 02:11.75 cu Gt1. La treabaa...
Voi incerca sa bat 02:10...
Nu stiu de ce am grafica asa mica in paint desi eu in joc am 1024 cu 1028.Attached Files
Comment
-
Gata cu joaca baieti! Am pierdut o zi din concediu in fata pc-ului dar rezultatele sunt pe masura. Fara Gulliver sau altceva. Masina 911 din 2000, cea preparata de porsche.
Comment
-
Cum ai scos tu timpii aia cu masina aia? Mi se pare mai praf decat 911 turbo 996 modificat cu piese, iar decat 993 nu mai zic... . O sa-mi reinstalez windowsul de pe calculatorul meu ca iar face figuri si apoi iar ma bag sa joc.
2:06 pe Autobahn.....vai, o sa stau 3 zile si tot bat timpul.
Comment
-
Pai nu e tot una. Scoate un timp pe Autobahn forward, traseul standard si apoi vorbim. Cum sa scoti 2:06 cu o masina mai slaba. Daca tu scoti sub 2:10 pe autobahn pe forward cu 911 turbo eu imi dau demisia).
Comment
-
Stiu ca 911-le turbo Factory driver are mai putine modificari decat un 996 care il fac blana, se simte si in mers ca trage mai greu, si Alin scotea 2:06 pe Autobahn) e frumos? Asa pe forward sunt curios cat scoate.
Comment
Comment