If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deci. eu am luat aceasta versiune. dupa ce instalati normal fara update si inregistrare si apoi dld Need For Speed 5 Enhanced Version 3.5.20040310 de aici si ca sa nu se buseasca pe XP si sa dispara problema cu normadie, urmati pasii de aici. la mine merge uns.
PS: merge uns in afara de faptul ca atunci cand dau comanda "ALT+TAB" imi "sare" din joc. succesuri!
@ D-Fens sa iti corectezi erorile
@marx e testat Gt 1 race version viteza maxima e de 380 blana in caz ca ai kilometraj digital(zona industriala)
Si eu i-am dat acum 4-5 ani 380 la Gt1, nu stiu cum setasem cutia aia, ma plimbam pe zona industriala in draci. Ce traseu/masina mai propuneti? 911 turbo 996 e praf, si cu close ratio scot cu o secunda sub timpul meu cu 993 cu cutie de fuga pe Monte Carlo 2.
sa iei pach-ul si sa-l instalezi sa nu iti mai dea eroare la Normandia
pe autobahn nu pot cobora nici mort sub 2.20...inca studiez traseul sa merg la limita prin tunelu de la sfarsit ma c-am dispera acolo,incerc sa-l tai dar tot ma ating
@alexspeed dai cu Gt1/monte carlo 1/3 cateva repere din evolution Fara Gulliver
Tunelu' din Autobahn de la sfarsit e fleac, stiu vitezele maxime cu care pot lua curbele si cum tai cel mai bine), problema e cu capetele de poduri care o iau la vale. Maine ma dau cu Gt1 ca o sa plec la fulgerica, vad cum il setez si vedem, ala mi se pare problematic, nu mi-a placut cum merge dar incerc.
Chiar ca, 10 ani, fratimiu spune ca sunt un idiot ca joc jocuri de 10 ani, bine ca joaca el fifa 2011 sau cat mai apare pe pc-ul lui, toti pe care ii stiu spun ca Porsche a fost cel mai reusit joc simulator, de-aia nu upgradez windowsul si calculatorul)). offtopic: M-as apuca de World Racing Mercedes-Benz, e criminal de real!
Porsche e printre cele mai proaste simulatoare, dar e distractiv.
Daca vrei simulare, incearca Grand Turismo.
Si mai era un omolog pt X-box, dar am uitat denumirea: parca era ceva in genul Project....bla bla bla.
Oricum, nici nu se compara cu porcariile astea de NFS
NFS Porsche mi se pare cel mai bun simulator dintre NFS-uri si se afla printre jocurile mele preferate. Mi-as instala World Racing Mercedes Benz ca il jucam in draci, mai ales ca imi bagasem multe masini aftermarket, bmw-uri, ferrari, porsche, lambo...Logan chiar. Ontopic:
1. Monte Carlo 1 cu Gt1 - 01:02.65.
2. Monte Carlo 3 cu Gt1 - 01:07.78.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment