salutare, sunt curios daca mai e cineva care joaca fifa si in special fifa 2008. daca suntem destui propun sa facem un fel de minicampionat al loganistilor, online ...direct ip merge foarte bine, daca nu jucam amicale.
Campionat Fifa
Collapse
X
-
pai oricum o sa vorbim pe messenger ca sa jucam. Ideea era sa ii descoperim pe cei pasionati. Sa vedem cine se baga dupa care facem schimd de aidiuri si ii dam bice
Radule pacat ca ai dati joystick-ul. Multiplayer oricum are mult mai mult farmec decat singleplayer. In primul rand ca dupa meci se poate face caterinca sau se pot face provocari. Asa singur joci cu calculatorul pana iti vine acru.
pana acum avem asa:
1.yo
2.loganu
3.ForZza
4.radu2008 da nu are joystick-ul..... da presimt eu ca face rost
5....
asteptam noi fotbaliatorisigpic
Comment
-
am putea face un campionat cand o sa fim destui cu etape odata la 3 zile sau cum stabilim noi ceva in genul ligii 1 sau cu grume gen UCL???? Cred ca ar fi mai interesant cu etape sa vedem un clasament frumos . Asteptam propuneri din partea celor interesati
Comment
-
si eu si eu .... asteptam de mult timp sa propuna cineva asa ceva
LE:cum se procedeaza ? las id`u de mess aici ? cine vreau eu pot si in seara asta dupa ora 20:00 sa jucam un amicalLast edited by Rudy; 11 August 2009, 17:00.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
e vorba de fifa 2008.cred.Chiar ar fii misto sa facem un mini campionat intre loganisti , rudy87mn este id`u meu , daca imi dati add rog sa scrieti acolo LoganClub.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Comment