Eu am Fifa 2007, m-as baga si eu, dar nu stiu daca Fifa 2008 imi merge pe calculatorul meu (Intel Pentium 4 2,4 GHz, Ati Radeon 9200 128 MB, 768 RAM), daca imi ziceti ca merge, il instalez si ma bag si eu sigur ;) Va salut
Campionat Fifa
Collapse
X
-
merge daca joci cu cerinti la minim nu vad dece sa nu mearga.Eu am sa joc cu FC.Barcelona.ForzZa daca vrei putem sa jucam noi un meci deseara ?Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Eu nu am auzit pana acuma de asa ceva , stiu doar ca poti baga divizia A romania , si aia cu cantec , daca eu o am instalata si tu nu , nu putem juca in retea , de aia nici nu am instalat-oBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Ma refeream la faptu ca daca eu am instalat pachu si vreau sa joc eu cu otelu galati si tu cu real nu o sa mearga .Am patit-o sa nu mearga chiar daca avea si celalalt pachu instalat.Facem deseara un el clasico ? Real-Barca ?Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Facem...vorbim pe messenger ;) Pe la cat intrii pe mess? Eu cred ca dupa ora 20.30.....Last edited by blanarucristi; 12 August 2009, 16:18.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Eu in mod normal la ora 18 scap de la servici , dar deobicei stau prin oras pana pe la vreo 20:00 deci dupa 20:30 ne auzim pe mess.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
sunt si eu sa iau 2008 cand ajung acasa ca acum am 2009Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment