Need For Speed Pro Street

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Need For Speed Pro Street imi place grafica,masinile.In rest cam nasol ma joc nfsu2 decat asta need for speed pro street
    sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Eu il am instalat dar nu ma trage inima sa-l joc.Am descarcat de pe retea Test Drive Unlimited dar nu am crak-ul sau kit de instalare,cum palaria mea i-o zice...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ma gandesc daca ar fi putut sa iasa mai varza de atat!Controlul masinii e naspa iar ideea cu cursele legale de masini e de ca*at!Underground 2 si most wanted au fost cele mai reusite
        cred ca cel mai reusit nfs ar fi:
        -orasul din underground 1
        -tuningul din underground 2
        -grafica si politia din most wanted
        -masinile din prostreet si damage-ul
        -pe langa drag,sprint,drift,circuit sa se adauge si cea cu canionul din carbon
        -cursele sa aiba loc seara

Comment

De la Need for Speed Porsche care e simulator, toate celelalte sunt arcade!Unele cu grafica mai buna, altele cu motion blur sau alte efecte care mai de care....Din pacate nici unul nu se comporta nici pe departe ca o masina in realitate!Pentru mine singurul punct pozitiv a fostcum arata masinile...In rest...Jocuri de copii
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cand ma gandesc ca in seara cand a aparut pe net Prostreet nu am mai dormit ca sa-l pot downlouda (sa-mi fie rusine) si sa-l instalez , imi vine sa turbez . M-a dezamagit profund. Am jucat , gandindu-ma ca toate acele curse sunt la inceput , apoi revine la jocul initial. De unde atata??. L-am lasat vreo 6 zile, nu m-am atins de el , am luat niste salvari de la cineva care erau aproape de final. Concluzia : si la final e la fel de penibil !
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Io l-am sters cand am ajuns aproape la final.Ca sa nu mai vorbesc ,ca la fiecare "hop" mai mare...Masina se rasturna.Am daramat masina "TOTALED" de 30-40 ori intr-o cursa...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Off-topic: Dezinstalati PROSHIT si instalati RACEGRID.
                Este un adevarat simulator, cu o grafica superba si un gamaplay pe masura.

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=O_KYt...eature=related cel mai realist damage!
                Express your passion for technology with a tech wallpaper on your phone. ✅HD, 4K, 3D, Animated ✅FREE Download

Poze reale facute de mine din joc.
                Attached Files
                Last edited by Alex21; 3 June 2008, 13:59.

Comment

ProStreet=ProS**t,a fost o dezamagire pentru mine , din toata seria mi s-a parut cel mai slab.
                  1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

I-am dat uninstall!!!!!!!!!!Cea mai mare porcarie
                    daca tinem cont de faptul ca nfs carbon a fost varza,nfs prostreet de cacao.........Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie urmatorul!
                    mai penala de atat ideea cu simulator de curse legale nu poate sa fie.
                    ziceti-mi si mie:ati gasit ceva sa va placa la jocu' asta in afara de masini?
                    cu parere de rau eu nu.......

Comment

Originally posted by Alex21 View Post
                      Off-topic: Dezinstalati PROSHIT si instalati RACEGRID.
                      Este un adevarat simulator, cu o grafica superba si un gamaplay pe masura.
                      As vrea sa-l instalez si eu,se poate?Si de unde?
                      Multumesc.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                        As vrea sa-l instalez si eu,se poate?Si de unde?
                        Multumesc.
                        Torrente frate,gasesti ce vrei acolo,ultimele chestii si Race driver.
                        P.S. Vezi ca ptr jocu asta iti trebuie racheta de calculator.
                        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Asta sa fie marea problema.

Comment

L am luat si io de pe file list .. Am fost dezamagit complet .. Doamne iti cere proprietati la calculator da nu ti da nici o satisfactie ..E varza pe grafica pe controale .. Tot .. L am dat in blana la grafica si tot si tot de kakao e ... Asta ca imi permide pc .. Deci ... NFS PROSHIT ) este o dezamagire totala pentru GAMERII de NFS
                            nu exagera cu dimensiunea pozelor din semnatura .

Comment

Am luat si eu GRID-ul ieri de pe net,e cam maricel 6.4 GB are

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google