Ce FPS-uri au mai aparut si ce pareri aveti despre ele?
Jocuri Noi
Collapse
X
-
fpsuri nu stiu dar stiu racing
blur sau split second
in blur gasesti masina ca fiesta st, megane rs etc
Comment
-
cand ajung acasa de la serviciu pun la download si eu blur
Comment
-
Originally posted by Loganu View Postblur e chiar frumos...dar se termina rapid ... in 10 ore n-am avut ce face
Comment
-
Originally posted by Loganu View Posteh si tu acuma..ai masinile care sunt gata tunate .. jocu e gen downtown dar mult mai modern si efecte pe masura
app va recomand si split second e un arcade foarte reusit in care darami cladiri si etc. practic iti creezi tu traseul tau , arunci in aer camioane si etc
Comment
-
Cel mai tare FPS care a aparut acum vreo 2-3 luni e Battlefield Bad Company 2 ... e super jocul daca iti place genul asta de jocuri si in multiplayer poti sa iti adaugi prieteni in lista si sa jucati impreuna in acelasi server
Da-ti o cautare pe youtube pentru BFBC2 sa vedeti cam despre ce e vorba!sigpic
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by ~DSE~ View PostCel mai tare FPS care a aparut acum vreo 2-3 luni e Battlefield Bad Company 2 ... e super jocul daca iti place genul asta de jocuri si in multiplayer poti sa iti adaugi prieteni in lista si sa jucati impreuna in acelasi server
Da-ti o cautare pe youtube pentru BFBC2 sa vedeti cam despre ce e vorba!
am fost game tester pe acest joc si vreau sa zic ca am ore si ore de joaca (munca) si tot as mai juca mp .
ideal e sa joci pe consola
Comment
Comment