Simulatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca ati inceracat racer careva, ati reusit sa configurati controalele pt un volan? (sau chiar si pt tastatura dar sa nu ia curbee "instantaneu"-nu stiu cum sa ma exprim altfel) si daca da, ce versiune?

Comment

costin, tocmai din acets motiv jocul n-a "trait" mai mult de 15 minute pe hdd-ul meu
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mie nu-mi merge Racerul din pacate, ca aveam o varianta mai optimizata, cu controale mai bune pentru volan.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ajutor... cand descarc racer-ul de pe site-ul lui si dau sa-l dezarhivez imi da un mesaj de eroare si imi spune "multipart or ZIP corrupt archive" ce sa fac... mai exista alta sursa de unde pot sa-l descarc?

Comment

Sunt foarte multe simulatoare care sunt reusite, nu doar din sectiunea racing, sunt cele ca trainz simulator 2004, 2006, 2007 care sunt foarte reusite, a aparut anul acesta ship simulator 2008 care este frumos deasemea, si mai sunt destule.Din domeniul auto cel mai reusit simulator, unul mai bun ca gran turismo este test drive unlimited, care mi se pare foarte reusit, poate daca avea si logan in el era perfect
            P.S. logan se mai gaseste si in gta vice city si 18 wos haulin`
            P.S.2: daca vrea cineva gta mamaia vice sa-mi dea un pm, jocul este facut de un grup de romani, este facut cu texturi din constanta, toate masinile sunt inlocuite cu masini care se intalnesc si pe strazile romaniei, mai ales dacia aproape toate modelele, si multe alte chestii interesante.
            ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Merci fain de link andrei... dar intre timp am reusit sa gasesc jocu... nu mi-a placut insa cum erau etajate vitezele la logan erau foarte aiurea 1-a la 40 la ora( normal e la 45 la ora) a 2a pana la 60 (normal pana la 80 merge) si a 3a pana la 80(cand ea merge la 120) in rest n-am mai avut loc sa-i dau ca veneau curbe...in orice caz racer ala e un joc cat se poate de bunicel pt cineva care dabia acum descopera PC-ul...

Comment

Simulator ... alt gen!

Deci, daca nu numai simulatoarele auto intra in aria voastra de interes, recomand Silent Hunter (1,2,3) dar mai ales 4: Wolves Of The Atlantic. Pentru un preview, click aici.

Succese!
                sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Silent Hunter III e chiar frumos, pe cand Silent Hunter IV nu e chiar asa de interesant.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Gusturile, binenteles ca nu se discuta!
                    Mie mi-a placut adaugarea modului "extern camera view" pentru a vedea activitatea la suprafata in timpul vanatorii subsemnatului de catre "japs"! Si, binenteles, grafica mai rasarita. Si "3"-ul a fost si inca este foarte bun. Cu ocazia asta, un mare pentru Ubisoft Romania!
                    Succese!
                    sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Vedeti ca aparu Grid .....

Comment

La silent hunter daca faceau cu submarinele actuale, nucleare dadeau lovitura bine de tot. Au lungit-o prea mult cu al doilea razboi mondial din pacate. Eventual si un storyline interesant si era blockbuster.
                        SH 3 e foarte reusit, incercati-l in multiplayer, veti avea niste momente cu adevarat memorabile, pe cand SH 4 a venit buguit la greu din prima. Vanzarile au fost micute si tot noi suferim, nu se stie in ce masura se mai face un al 5 lea, din cauza vanzarilor proaste.
                        Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                        Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Corect. SH4 a avut o gramada de insecte la inceput dar incet incet le-au rezolvat. Doar ce a iesit patchul 1.4. Iar daca vreti niste moduri si impresii despre subsimuri in general, incercati aici.
                          Succese!
                          sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Mie imi place f1 2002 . Il am demo , o sg cursa opt masini dar pot schimba setarile masinii , conditiie meteo . As vrea jocul full dar nu stiu unde-l pot descarca .
                            Mai este NFS MW dar m-am plictisit de el .
                            Pe telefon am Fifa 2007 , 2008 ul inca nu l-am descarcat .
                            Last edited by FLORIN77; 30 May 2008, 09:45.
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Simulatoare de zbor: X-Plane. Tot simulator de zbor dar destinat exclusiv planoarelor: Condor. Le recomand cu MARE caldura celor pasionati de asa ceva.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google