ucn, nu gta 4, gta sa, d.aia am si ales ca e mai mic si are cerinte mai mici
Hai Sa Ne Dam Online Cu Masini
Collapse
X
-
pentru cei care deja au instalat ce e necesar, dupa ce instalati si modul in joc, cautati iconita care apare in prima poza, apoi precum in poza 2, scrieti romania la mode, asa cum am scris si eu si bifati tab.ul internet, si haide.ti pana gasim pe cineva care sa ne faca un server oficial sa "ne dam" pe altul, alegeti unu din lista am pus o arhiva deoarece nu mai pot pune print screen.uriAttached Filessigpic
Comment
-
Cu Gta San Andreas e mai greu, ai nevoie de server, uneori e cam instabil si nu vad cum ai putea face curse plus ca nu are o fizica bazata pe asa ceva, CMR poate ca merge cu niste servere pirat, cine stie.
Jocul pe care eu l-am jucat foarte mult si se poate juca foarte ok din tastatura: Grid.
Versiunea pirat merge pe serverele originale, se downloadeaza de pe net cu torent.
Acuma eu explic astea, nu stiu cati dintre voi aveti in jurul varstei mele (21) si nu stiu nici cati dintre voi stiti cu torente si servere.
Ideea e ca jocul e genial, unul dintre cele mai bune racere, cu server, cu parola, cu romani, cu tot felu de masini, timpi la milisecunda, cu crash-uri, fara nos si alte prostii.
Uite aici un video facut de mine de pe vremea cand ma jucam GRID:
Race Driver Grid Gameplay on Nvidia 9800GT.Specs:msip45E8400 3000mhz2gb ramLeadtek Nvidia 9800gt defaultHD video.Enjoy !
Last edited by Dan_Ionut; 6 January 2011, 01:51.
Comment
-
Comment
Comment