Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incercati Assassins Creed! Video trailer aici si aici

Minimum Requirements:

CPU: Intel Pentium D 2.6 GHz / AMD Athlon 64 X2 3800+ (dual-core)
    System Ram: 1 GB (XP), 2 GB (Vista)
    Operating System: Windows XP / Vista, 64bit editions not supported
    Drive Type: dual-layer DVD Drive
    Free Disk Space: 8 GB
    Video Card: 256 MB DirectX 10.0 Graphics Card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher, PCI Express
    Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant

EXCELENT!

Succese!
    sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

• Bah fratzilor explicati-mi si mie cum se descarca masinile la racer ca de 3 zile incerc si nu reusesc....PLSS!!!!!!
      To be or not to be....???

Comment

• @koldun la ce cerinte are jocul trebuie sa vand Loganul ca sa i-mi cumpar alt calculator.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ...Si alea sunt cerintele minime incaDeci vinzi Logan-ul SI bicicleta
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Sistemul nu depaseste 700 ron !!

Comment

• "amintiri din copilarie": colin mcrae2 in retea: lau_swat, mareom, csebalyn si probabil se vor alatura si altii
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• La mine tot din "Amintiri din copilarie" : Quake 2 , Delta Force, Need For Speed Hot Pursuit (1), Need for Speed Porsche, half life.....Toate in retea desigur!Ce vremuri

Alex21, depinde cum vrei sa joci jocul ala !Numai proc-ul daca e un Core2Duo mai destept sare de 7 mil.!Nu mai zic placa video, RAM-ul de firma, Placa de Baza!Adica ma refer la un sistem de calitate, nu facut din hdd IDE si placa video de 8 mil. Daca intelegi

Comment

• Oh, da...Amintiri: project IGI 1 si 2, panzer general 2, nox, blood 1 si 2, civilization 2000...Si cireasa de pe tort comanche 3 si 4, jocuri ce necesita 20 de degete si vreo 4 ochi ca sa le poti juca pe tastatura, fara joystick
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Aoloooooo....Am Comanche4, acum il instalezMoama ce-mi plac simulatoarele...F-22, Mig 29, F-16 toate de la Novalogic!Le-am terminat pe toate

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                      @koldun la ce cerinte are jocul trebuie sa vand Loganul ca sa i-mi cumpar alt calculator.
                      La mine merge pe notebook T7300 2.0 GHz (Santa Rosa), 2 GB RAM (dual ch), 8600 GT 256 Mb TC (driver modat dar fara OC), Vista HP, cu toate detaliile pe medium. Acum, depinde si ce ai tu... Succese!
                      sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

• Originally posted by dreamster View Post
                        Da , a aparut full jocul,l-am tras si eu dar nu poti sa joci din tastatura,eu m-am enervat in 15 minute de incercat sa termin O cursa,trebuie volan sau joystick din cate am vazut pe site pentru a juca cu adevarat jocul.
                        In rest eu ma joc DOTA,e o harta de warcraft 3,se joaca pe net sau cu AI(artificial inteligence)
                        Cum adica nu poti sa-l joci din tastatura...Eu mai am putin si il termin fara probleme...E super jocul

Comment

• Eu joc acum SpellForce II....Am ajuns intr-un punct care-mi da fiori, foarte greu!Il mai las putin pana intru iar in dispozitie sa ma risc!

Comment

• Nu puteam sa-l joc ptr ca e foarte sensibil la comenzi,cel putin asa mi s-a parut mie,faceam praf imediat masina. Am citit ca e nevoie de perioada de acomodare,dar nu am avut rabdare si mai ales ca ziceau acolo ca preferabil se joaca cu joystick sau volan...Ceea ce eu nu am,drept urmare l-am dezinstalat.
                            P.S. Am laptop,poate de la asta sa nu mearga ok din tastatura? :|
                            1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Eu am o problema cu jocurile, ma plictisesc repede de ele cam dupa 30-45 minute. Cu toate ca deabia astept sa incerc unul nou, putine au fost cele sa ma "prinda". Dintre alea care mi-au placut si le-am jucat : worms - toate variantele 2D (cel 3D mi se pare prea complicat in comenzi si pierzi din placerea jocului), nfs u2, si inca unul ceva cu Drake in nume (am un lapsus) un tip calare pe un dragon zburator dar mia placut si a fost singurul joc pe care l-am terminat asta cam acum 4 ani. Seria Worms e singurul care reuseste sa ma destinda.
                              Si ar mai fi cateva dar pe alea cred ca le jucam cu totii gen zuma + variantele, mistery case, tetris, chicken invaders, etc.

Comment

• Ce ziceti de MDK 2, Max Payne 1 si 2, Diablo1 si 2?Toate terminate si profund impresionat pozitiv de ele!Inainte parca erau jocurile mai captivante decat acum!...Ori unde imbatranesc eu?Si acum tin minte ce mai jucam NFS 3 (Hot Pursuit) in varianta demo cu Corvette-ul ala rosu...Pierdeam 5-6 ore lejer!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google