a aparut pe site-uri de torenti assasinss creed II, dar se pare ca nu functioneaza 100%
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
joaca cineva Alien vs. Predator 2? eu am o problema cu el. ori nu este bine crackuit ori trebuie facuta vreo setare, pentru ca am un procesor amd dual core si imi foloseste doar un procesor si imi "rupe" jocul de ma exaspereaza. stie cineva vreo setare sa foloseasca ambele procesoare?sigpic
Comment
-
Am gresit eu. ma refer la Aliens Vs Predator (banui ca este partea a III-a)
minimum Requirements:
Windows 7/ XP/Vista
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
Recommended Requirements:
Windows 7/ XP/Vista
Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
2 GB System RAM
DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)
Problema este ca task manager imi arata ca doar un procesor este folosit la maxim.sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postjoaca cineva Alien vs. Predator 2? eu am o problema cu el. ori nu este bine crackuit ori trebuie facuta vreo setare, pentru ca am un procesor amd dual core si imi foloseste doar un procesor si imi "rupe" jocul de ma exaspereaza. stie cineva vreo setare sa foloseasca ambele procesoare?
Comment
-
joc GRiD, momentan pe tastatura. l-am jucat pana acum aproape 3/4, dar deja e prea greu cu tastatura, fiecare greseala conteaza, oponentii sunt din ce in ce mai buni. zilele astea-mi caut un volan si om vedea atunci care pe care
Shift cum e fata de GRiD la manevrabilitate? mai usor, mai greu?
Comment
-
Jean_Eugen pana la urma am terminat jocul cu chiu cu vai am jucat cu tote cele 3 specii.
bro mai mult mi-a placut Grid decat NFS Shift, dar pana la drifturi, pt ca nu reuseam sa fac nici unul. in shift am facut numai o cursa si l-am dezinstalat. nu-mi place cum se manevra masina. este primul nfs care nu-mi placesigpic
Comment
Comment