Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a aparut pe site-uri de torenti assasinss creed II, dar se pare ca nu functioneaza 100%
    sigpic

Comment

• eu l-am instalat..nu mi-a placut...dar functioneste...
      Acuma m-am reapucat de seria medal of honor si test drive unlimited cu megapack

Comment

• cu un serial DIRT2 cine ma poate ajuta?
        sigpic

Comment

• bai otomane ti-am dat pm ...) cu tot ce iti trebuie...nu l-ai vazut ?

Comment

• oi fi eu turc .... tatar de fapt da pricep limba romana si tu .... logane sa vezi ce iti incretesc parul duminica ca imi dai informatii eronate.
            sigpic

Comment

• joaca cineva Alien vs. Predator 2? eu am o problema cu el. ori nu este bine crackuit ori trebuie facuta vreo setare, pentru ca am un procesor amd dual core si imi foloseste doar un procesor si imi "rupe" jocul de ma exaspereaza. stie cineva vreo setare sa foloseasca ambele procesoare?
              sigpic

Comment

• AVP2? Dar nu cere mari resurse. Il jucam fara probleme cu jaful de acasa (Intel Celeron de 2G, Memorie 768M, Video 128/256). Ma rog nu ti-am raspuns chiar la intrebare.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Am gresit eu. ma refer la Aliens Vs Predator (banui ca este partea a III-a)

minimum Requirements:
                  Windows 7/ XP/Vista
                  3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
                  1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
                  DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)

Recommended Requirements:
                  Windows 7/ XP/Vista
                  Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
                  2 GB System RAM
                  DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)

Problema este ca task manager imi arata ca doar un procesor este folosit la maxim.
                  sigpic

Comment

• Joaca careva dintre voi Football Manager 2010?
                    Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                      joaca cineva Alien vs. Predator 2? eu am o problema cu el. ori nu este bine crackuit ori trebuie facuta vreo setare, pentru ca am un procesor amd dual core si imi foloseste doar un procesor si imi "rupe" jocul de ma exaspereaza. stie cineva vreo setare sa foloseasca ambele procesoare?
                      ai nevoie de windows 7 pe 64 de biti ptr a folosi amindoua procesoare.la mine merge perfect jocul,fara sa agate deloc.

Comment

• joc GRiD, momentan pe tastatura. l-am jucat pana acum aproape 3/4, dar deja e prea greu cu tastatura, fiecare greseala conteaza, oponentii sunt din ce in ce mai buni. zilele astea-mi caut un volan si om vedea atunci care pe care

Shift cum e fata de GRiD la manevrabilitate? mai usor, mai greu?

Comment

• Jean_Eugen pana la urma am terminat jocul cu chiu cu vai am jucat cu tote cele 3 specii.

bro mai mult mi-a placut Grid decat NFS Shift, dar pana la drifturi, pt ca nu reuseam sa fac nici unul. in shift am facut numai o cursa si l-am dezinstalat. nu-mi place cum se manevra masina. este primul nfs care nu-mi place
                          sigpic

Comment

• A jucat cineva Need For Speed World? Sunt curios daca face banii pt ca as vrea si eu sa-l incerc. Din cate am vazut harta e aproape identica cu cea din Most Wanted. Ceva pareri va rog?

Comment

• joc cu nfs world, e interesant da cu limitari de tunning. Interesant pentru pierderea timpului.
                              sigpic

Comment

• Cand te referi la limitari de tuning la ce te referi mai exact? Gen ca ai mai putine optiuni decat in NFS Most Wanted?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google