If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi se pare mie sau armele nu se mai aud chiar "real"? Si misiunile le-au facut prea scurte.
Da' au distrus Parisul .
@lunganu: Iti recomand si eu un joc, un pic mai vechi (daca nu l-ai jucat), Risen.
Eu nu cred ca diablo 3 o sa fie o trompeta. Pe mine SC 2 nu m-a dezamagit prea tare (imi lipseste lan-ul). In general Blizzard nu-si dezamageste fanii. Insa pe mine ma seara lipsa demo-urilor.
Pai tocmai ca am vazut acu' vreo doua luni un fel de leak pre-alpha la diablo 3 si parea si chiar era o portare de pe consola, cu aberatii consolistice de genu apasa la un moment dat stanga-space-nu stiu ce, bleah...
Si era si liniar, in genu' dragon age, nu open-world.
Sper ca finalu' sa fie altfel, dar ma indoiesc.
Oricum nu mi-a placut diablo niciodata...astept mass effect 3 si pana atunci skyrim ramane baza
Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Assassin's Creed Revelations de vre'o 2 ore... nu stiu ce sa zic, e ok dar ma asteptam la mai mult. Oricum cred ca ma apuca dimineata jucandu-l , sper sa nu se termine prea repede...
P.S. COD MW3 mi-a placut extraordinar de mult ca si grafica si "story", dar parca s-a terminat inainte de a-l incepe, asa de scurt a fost.
Apropo de Assassin's Creed. Am inceput de vre-o doua luni AC2 si ma enerveaza la culme (de-aia nici nu l-am terminat). Pur si simplu Enzio ala mi se pare gay. Are o voce de demoazela, se pupa cu barbatii si isi coloreaza hainele. Botezatule vezi ca l-am gasit pe bunica-tu.
Pai da, in general e gay asa ca ditamai malacu sa faca balet si sa sara pe acoperisuri etc...daca era o ucigasa era corecta treaba dar asa nu.
Uite de ex la blood rayne, tomb raider, venetica etc e corecta treaba s-o vezi pe una cum se misca "talentat"
Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Am terminat Nfs The Run intr-o duminica,placut jocul mai ales ca este plin de actiune. In rest ma joc de rup MW2 Multyplayer e bestial care vrea sa joace pe net astept un 'beep', ma mai distrez cu Saints Row: The Third este ceva gen GTA,dar de plictiseala e foarte bun ! Asteptam Diablo III ,sigur o as fie bestial
Lfs (Live for Speed).Joc online dar si singleplayer.E gratuit,versiunea demo are doar 135 mb parca,cerinte pc foarte mici.Si il poti juca pana te saturi.Varianta demo include doar 3 masini si 3 circuite.Varianta full (licenta S2) costa 24 lire.Destul de dificil de jucat fara volan.Pana acum mi se pare cel mai bun simulator auto.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment