pai deocamdata nu se stie .. si ce se zvoneste poate nici macar nu e NFS
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
-
Originally posted by dogy_10... si e putzin aiurea pt ca o masina cu tractiune fata nu o sa plece niciodata mai tare ca una cu tr spate sau integrala
Originally posted by Danyutz...
btw, am citit ceva zvonuri cum ca, EA cauta posesori de masini sport, pt a inregistra sunetul, ma gandesc ca doar pt urmatorul joc din seria NFS, am vazut si lista cu carutze(e chiar bogata).. si cica ar oferi ~350$ pt masina.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cu tractiune fata,nu poti sa faci burnout,adica faci ca in filmuletzul acela
La tractiunea pe spate pierzi aderenta...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ma, de la discutiile voastre cu tractiuni nu mai zice nime nimic ...
btw, pe langa jocuri cu carutze, ati mai jucat ceva?
Comment
-
asa ma gandesc sa ma apuc iar de WoW
Comment
-
dependentza provoaca cel oficial, la care dai bani sa platesti .. provoaca doar printre cei care nu se pot controla ..
la care dai bani sa joci,nu sa platesti ;)Last edited by Cristi_Xp; 17 January 2007, 08:01.
Comment
-
nu ma, dar joci pe servere private, alea-s moca, nu platesti cont`u ca pe cel oficial
Comment
-
nu, dar l-am vazut .. si la ala umblai cat batea pushca )
Comment
Comment