pai deocamdata nu se stie .. si ce se zvoneste poate nici macar nu e NFS
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
-
Pai,un exemplu,majoritatea cu tractiune pe spate au ASR,care ajuta la plecarea de pe loc sa nu patineze in gol masina aiurea(burnout) In NFS chestia asta este dezactivata,deci plecarea de pe loc,la motoare puternice ca la NFS,masina teoretic sta pe loc..si rotile se invart ;)Originally posted by dogy_10... si e putzin aiurea pt ca o masina cu tractiune fata nu o sa plece niciodata mai tare ca una cu tr spate sau integrala
Ma duc si io cu golanu ;)Originally posted by Danyutz...
btw, am citit ceva zvonuri cum ca, EA cauta posesori de masini sport, pt a inregistra sunetul, ma gandesc ca doar pt urmatorul joc din seria NFS, am vazut si lista cu carutze(e chiar bogata).. si cica ar oferi ~350$ pt masina.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cu tractiune fata,nu poti sa faci burnout,adica faci ca in filmuletzul acela
La tractiunea pe spate pierzi aderenta...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ma, de la discutiile voastre cu tractiuni nu mai zice nime nimic ...
btw, pe langa jocuri cu carutze, ati mai jucat ceva?
Comment
-
asa ma gandesc sa ma apuc iar de WoW
Comment
-
dependentza provoaca cel oficial, la care dai bani sa platesti .. provoaca doar printre cei care nu se pot controla ..
la care dai bani sa joci,nu sa platesti ;)Last edited by Cristi_Xp; 17 January 2007, 08:01.
Comment
-
nu ma, dar joci pe servere private, alea-s moca, nu platesti cont`u ca pe cel oficial
Comment
-
nu, dar l-am vazut .. si la ala umblai cat batea pushca
)
Comment

Comment