Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Legal street racing redline e un joc pentru pasionatii de masini nu cei de jocuri video desfaci masina piesa cu piesa , faci motoarele de la 0 cu aproape toate componentele reale , reglezi unghiuri la axe... raport oxigen/combustibil , relanti... si o gramda de alte lucruri... exceptand grafica (este destul de slaba) este un joc foarte reusit...
    Mai joc Hot Pursuit... C.A.E.(combat arms europe) si aproape am terminat TDU2 si ETS 2
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

• Hitman Absolution - un joc epic!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• am vazut si eu pe youtube gameplay, intr-adevar e genial, din pacate nu o sa renunt la XP pentru el am inteles ca merge doar pe Vista si 7.
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Si eu am treaba perioada asta...nu sunt in stare sa ma impart intre Hitman si Assasins Creed 3. ))

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Nu am gaist alt thread pe aceasta tema. AM o intrebare. Pe xp descarca cu viteza mai amre decat pe 7? La mine asa se intampla... Sau e din cauza windows-ului? )
            MY CLA

Comment

• ....Game Of Thrones .... Cel mai bun RPG al anului pt cei pasionati de gen. sau Titan Quest Immortal Throne...

Comment

• Am instalat azi Far Cry 3...nu imi place, dar de plictiseala merge! Primul Far Cry a fost colosal! Continui sa numar zilele pana la Crysis 3 incalzindu-ma si cu Hitman Absolution . Au iesit ceva jocuri perioada asta!

Comment

• Hahahahahaah! Eu deja am dezinstalat FarCry 3. Pai dupa ce vin " de pe" Hitman Absolution si Black Ops 2, FarCry3 pare o gluma!
                  Sa vina Crysis 3

Comment

• Cum sa ma puna sa culeg bulbi de plante si sa vanez porci???? :| Nu asta e spiritul Farcry!!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Si ziceti ca e bun noul Hitman baieti ? La fel ca the run ? m-a rupt in 2 THE RUN, nu ma asteptam sa fie asa de bun, insa a fost peste asteptarile mele
                      sigpic

Comment

• E cel mai tare Hitman

Comment

• Nu prea ai cum sa compari Hitman cu The run ) , ma rog... eu acum m-am apucat de Mafia 2, pana maine cel tarziu sper sa il termin .

Comment

• Am si eu o problema cu black ops 2, nu imi merge sunetul, am verificat la setari, totul ok ma poate lumina cineva?! Numai bine!

Comment

• ce os folositi? eu de ceva timp il schimb o data la 1 saptamana xp, 7...pe xp descarca mai repede de pe filelist si mer unele jocuri care pe 7 nu merg foarte bine...gta4 de exemplu... iar la 7 nu imi place ca deacarca mai slab dar merg mai multe jocuri... vo ce folositi?
                              MY CLA

Comment

• doar XP, si nu o sa renunt la el pt nici-un joc ... Godfather 2 a jucat cineva ? Merita incercat ?

P.S am o invitatie pe filelist, daca vrea cineva... moka

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google